مطالب مرتبط:
افتتاح رسمی 7 پروژه عمرانی تهران برای کاهش گره های ترافیکی
تداوم اجرای پروژه های عمرانی تهران با وجود جنگ/ هر 5روز یک افتتاح
افتتاح 3 پروژه فرهنگی با اعتبار 150 میلیارد تومان در اردبیل
افتتاح تقاطع غیرهمسطح فاراب با اعتبار 200 میلیارد تومان/ ارتقای ایمنی در محور اردبیل ـ سرچم
افتتاح همزمان هفت پروژه ترافیکی تهران با هزینه کرد 3.5 همت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 مرداد 1405 ساعت 19:352026-07-25اقتصادي

7 پروژه عمرانی تهران با ارزش 3500 میلیارد تومان افتتاح شد


شهردار تهران با اعلام افتتاح زیرگذر میدان سپاه و هفت پروژه عمرانی پایتخت به ارزش روز حدود 3500 میلیارد تومان، گفت: تاکنون 68 پروژه اصلاح تقاطع در تهران تکمیل شده و تلاش می کنیم 10 پروژه دیگر نیز تا پایان سال به بهره برداری برسد.

علیرضا زاکانی در آیین افتتاح زیرگذر میدان سپاه و هفت پروژه عمرانی پایتخت که با حضور جمعی از مسولان شهری برگزار شد، با گرامی داشت یاد شهدای مردم، فرماندهان و دانشمندان کشور اظهار کرد: ایران در متن یک جنگ تمام عیار قرار دارد؛ جنگی که در آن دشمن علیه ملت ایران و همه دارایی ها و داشته های کشور به میدان آمده است.

وی با تأکید بر اهمیت روایت صحیح از جنگ افزود: در نگاه الهی، جنگ می تواند عرصه ای برای امتحان، رشد و جهش ملت ها باشد.

یکی از مهم ترین جلوه های مجاهدت در چنین شرایطی، خدمت رسانی به مردم و ادامه حرکت در مسیر پیشرفت کشور است.

شهردار تهران ادامه داد: دشمن تلاش می کند با ایجاد یأس و ناامیدی، اراده ملت ایران را تضعیف کند، اما تلاش خدمتگزاران کشور باید امیدآفرین باشد و غبار ناامیدی را از چهره جامعه بزداید.

زاکانی با قدردانی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران، مدیران شهری، پیمانکاران، مشاوران، کارگران، مهندسان، عوامل راهور و تمامی دست اندرکاران اجرای پروژه ها گفت: امروز هفت پروژه عمرانی به ارزش روز حدود 3500


برچسب ها: پروژه عمرانی - پروژه - میلیارد تومان - تهران - افتتاح - عمرانی - شهردار تهران
آخرین اخبار سرویس:

7 پروژه عمرانی تهران با ارزش 3500 میلیارد تومان افتتاح شد

7 پروژه عمرانی تهران با ارزش 3500 میلیارد تومان افتتاح شد