مطالب مرتبط:
فدراسیون فوتبال/ قلعه نویی به هیئت رییسه برنامه خواهد داد + ویدئو
ارائه برنامه قلعه نویی برای جام ملت های آسیا به هیئت رییسه فدراسیون
تهران فردا تعطیل است؟ برنامه ادارات در چهارشنبه (14 مرداد 1405) چیست؟
ارائه برنامه قلعه نویی برای جام ملت های آسیا به هیئت رییسه فدراسیون
برنامه ریزی برای افزایش تولیدات گلخانه های تفرجگاه عینالی به 110 هزار بوته
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 مرداد 1405 ساعت 17:152026-08-05سياسي

گریه پشت میکروفونِ این برنامه رنگ و بوی دیگری دارد + ویدئو


در میان هیاهوی میلیون ها زائر اربعین، بانوان نقش هایی بی ادعا اما اثرگذار ایفا می کنند که کمتر از سوی رسانه ها به تصویر کشیده می شود؛ روایتی که حالا در قالب برنامه «من زینبم» روایت می شود.

- گزارش ایسنا از ویژه برنامه زنانه اربعین گریه پشت میکروفونِ این برنامه رنگ و بوی دیگری دارد + ویدئو در میان هیاهوی میلیون ها زائر اربعین، بانوان نقش هایی بی ادعا اما اثرگذار ایفا می کنند که کمتر از سوی رسانه ها به تصویر کشیده می شود؛ روایتی که حالا در قالب برنامه من زینبم روایت می شود.

مینا نیکانیک، تهیه کننده و نویسنده این برنامه از ضرورت خلق اثری مستقل برای بانوان در ایام اربعین به ایسنا می گوید و من زینبم را نه تنها یک عنوان، بلکه دعوتی برای بازتعریف مفهوم زینبی بودن در عصر حاضر می داند.

او درباره انگیزه ساخت این برنامه می گوید: در دل این اجتماع بزرگ، روایت مادرانی که با فرزندانشان راهی این سفر معنوی می شوند، دخترانی که با عشق خدمت می کنند و بانوانی که در موکب ها، مراکز درمانی یا پشت صحنه بی ادعا نقش آفرینی می کنند، کمتر بازتاب یافته است.

احساس کردیم جای رسانه ای که این صداها را به تصویر بکشد، کاملا خالی است.

وی هدف از طراحی این برنامه را صرفا معرفی توانمندی های بانوان نمی داند و بیان می کند: من زینبم با نگاهی متفاوت شکل گرفته است تا


برچسب ها: برنامه - روایت - اربعین - بانوان - میلیون ها - رسانه ها - میلیون
آخرین اخبار سرویس:

گریه پشت میکروفونِ این برنامه رنگ و بوی دیگری دارد + ویدئو

گریه پشت میکروفونِ این برنامه رنگ و بوی دیگری دارد + ویدئو