مطالب مرتبط:
سفر الزیدی طی روزاهای آینده به عربستان/ علت چیست؟
عراق| مخالفت نمایندگان پارلمان با سفر الزیدی به عربستان
مخالفت نمایندگان پارلمان با سفر الزیدی به عربستان
شهباز شریف و عاصم منیر به عربستان سفر می کنند
عکس| سفر به گذشته؛ آتقی و علی سریال رویای نیمه شب در کنار علی ضیا؛ سال 98
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 مرداد 1405 ساعت 14:002026-08-05بين الملل

سفر الزیدی به عربستان مردود است


فراکسیون حقوقی پارلمان عراق روز چهارشنبه مخالفت قاطع خود را با سفر قریب الوقوع «علی الزیدی»، نخست وزیر عراق به عربستان اعلام کرد و از دولت به دلیل سکوت کامل در قبال تجاوز اخیر آمریکا و عربستان که مواضع نیروهای حشدالشعبی را هدف قرار داد، - به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ مقداد الخفاجی ، نماینده پارلمان و عضو این فراکسیون در گفت و گو با خبرگزاری المعلومه اظهار کرد: فراکسیون حقوقی مخالفت کامل خود را با سفر الزیدی به عربستان سعودی که قرار است هفته آینده به طور رسمی انجام شود، اعلام می کند.

وی ضمن محکوم کردن تسلیم دولت و سکوت آن در قبال حمله ناجوانمردانه ای که واشنگتن و ریاض علیه رزمندگان حشدالشعبی انجام دادند ، افزود: این حمله به شهادت و زخمی شدن شمار زیادی از نیرو های حشدالشعبی منجر شد.

الخفاجی ادامه داد: گزارش های امنیتی خطرناکی منتشر شده است که نشان می دهد مقام های سعودی پیش از اجرای این تجاوز، دولت عراق را از قصد خود برای هدف قرار دادن مواضع حشدالشعبی مطلع کرده بودند؛ موضوعی که این اقدام را در چارچوب توطئه مستقیم علیه نیرو های امنیتی قرار می دهد.

وی تأکید کرد: این فراکسیون به طور رسمی خواستار تحقیق درباره صحت این گزارش ها و آشکار شدن واقعیت ها برای افکار عمومی شده است.


برچسب ها: عربستان - حشدالشعبی - فراکسیون - آمریکا و عربستان - نماینده پارلمان - پارلمان - نخست وزیر عراق
آخرین اخبار سرویس:

سفر الزیدی به عربستان مردود است

سفر الزیدی به عربستان مردود است