مطالب مرتبط:
ماجرای عجیب توقیف پاسپورت یک فیلم ساز
ردپای یاسر آسانی در جدایی رامین رضاییان از استقلال؟ / ماجرای جنجالی دو ستاره استقلال بالا گرفت؛ آیا آسانی سد راه ماندن رامین شد؟ / پشت پرده اختلاف رامین رضاییان و استقلال؛ نام یاسر آسانی دوباره وسط آمد
جیمی فلن این بار به سراغ تمسخر فرار عجیب ترامپ رفت + فیلم
النجباء: سلاحمان را تحویل نمی دهیم؛ ماجرای توقیف پهپادها ساختگی است
ردپای یاسر آسانی در جدایی رامین رضاییان از استقلال؟ ماجرای جنجالی دو ستاره استقلال بالا گرفت؛ آیا آسانی سد راه ماندن رامین شد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 مرداد 1405 ساعت 01:102026-08-12فرهنگي

ماجرای عجیب توقیف پاسپورت یک فیلم ساز؛ گفتند ایرانی ها را به آلبانی راه نمی دهیم!


مهرداد اسکویی که مدتی است برای فیلم مستند «روباه و ماه صورتی» در جشنواره های متعددی حضور داشته و جوایز زیادی هم کسب کرده، در تازه ترین رویداد، - مهرداد اسکویی در جریان سفر به کوزوو برای حضور در جشنواره فیلم داکیوفست با مشکلاتی در فرودگاه کشور آلبانی، که برای ترانزیت وارد آن شده بود، روبرو می شود که شرح آن را بیان کرد.

به گزارش جماران، مهرداد اسکویی که مدتی است برای فیلم مستند روباه و ماه صورتی در جشنواره های متعددی حضور داشته و جوایز زیادی هم کسب کرده، در تازه ترین رویداد، به جشنواره داکیوفست کوزوو رفته ولی دچار ماجراهایی شده که در نهایت او را به خرید بلیت برای بازگشت به ایران ترغیب کرده است.

این فیلمساز اتفاقی را که بر او گذشته در متنی نوشته و در اختیار ایسنا گذاشته است، (این متن به اعتقاد خودش، توضیحی است که بهتر است، فیلمسازان و هنرمندانی که ممکن است برای حضور جشنواره ای از این مسیر گذر کنند، از آن اطلاع داشته باشند).

در ادامه نوشتار مهرداد اسکویی را می خوانیم: بعد از شرکت حضوری در بیش از سی و پنج جشنواره جهانی، از میان بیش از پنجاه جشنواره ای که فیلم مان روباه و ماه صورتی به کارگردانی من و خانم ثریا اخلاقی در آن شرکت کرده، به جشنواره بین االمللی فیلم مستند داکیوفست در کشورکوزوو دعوت شدم.


برچسب ها: مهرداد اسکویی - جشنواره - فیلم - فیلم مستند - ماه صورتی - فیلمساز - بازگشت به ایران
آخرین اخبار سرویس:

ماجرای عجیب توقیف پاسپورت یک فیلم ساز؛ گفتند ایرانی ها را به آلبانی راه نمی دهیم!

ماجرای عجیب توقیف پاسپورت یک فیلم ساز؛ گفتند ایرانی ها را به آلبانی راه نمی دهیم!