مطالب مرتبط:
توافق روسیه با دولت سوریه درباره بازگرداندن 2 پایگاه های روسی حمیمیم و طرطوس
تفاهم سوریه با روسیه درباره پایگاه طرطوس و حمیمیم
سرنوشت پایگاه های روسیه در سوریه مشخص شد؛ حمیمیم و طرطوس
دمشق: با مسکو درباره پایگاه های نظامی روسیه در سوریه به توافق رسیدیم
توافق موسکو و دمشق بر سر سرنوشت پایگاه های نظامی روسیه در سوریه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 مرداد 1405 ساعت 16:452026-08-09بين الملل

توافق روسیه با دولت سوریه درباره بازگرداندن پایگاه های روسی حمیمیم و طرطوس


دولت جولانی (حاکم جدید سوریه) پس از به قدرت رسیدن، تلاش دارد رابطه دمشق با مسکو را حفظ کرده و آن را توسعه بخشد.

- دولت جولانی (حاکم جدید سوریه) پس از به قدرت رسیدن، تلاش دارد رابطه دمشق با مسکو را حفظ کرده و آن را توسعه بخشد.

پس از 18 ماه مذاکره، دولت سوریه و روسیه در مورد آینده حضور روسیه در پایگاه هوایی حمیمیم و بندر طرطوس سوریه، به توافق رسیدند.

به گزارش عصرایران به نقل از سانا ( خبرگزاری رسمی سوریه) بر اساس تفاهم نامه بین مسکو و دمشق، تاسیسات غیرنظامی - از جمله فرودگاه حمیمیم و چهارمین اسکله تجاری بندر طرطوس - به تدریج به مدیریت دولتی سوریه بازخواهند گشت.

تاسیسات نظامی روسیه در سوریه نیز به جای فعالیت به عنوان پایگاه های نظامی سنتی، به مراکز آموزشی مشترک سوریه و روسیه تبدیل خواهند شد.

انتظار می رود این انتقال ظرف 3 ماه تکمیل شود.

بشار اسد رییس جمهوری سابق سوریه پس از فرار از دمشق، به مسکو رفت و هم اکنون به همراه اعضای خانواده خود در روسیه پناهنده شده است.

روسیه بیش از یک دهه است که دو پایگاه (هوایی و دریایی) حمیمیم و طرطوس را در سوریه در اختیار دارد.

دولت جولانی (حاکم جدید سوریه) پس از به قدرت رسیدن، تلاش دارد رابطه دمشق با مسکو را حفظ کرده و آن را توسعه بخشد.


برچسب ها: سوریه - روسیه - روسی - سوریه و روسیه - دولت - دولت سوریه - حمیمیم
آخرین اخبار سرویس:

توافق روسیه با دولت سوریه درباره بازگرداندن پایگاه های روسی حمیمیم و طرطوس

توافق روسیه با دولت سوریه درباره بازگرداندن پایگاه های روسی حمیمیم و طرطوس