مطالب مرتبط:
دمای هوای هرمزگان 2 تا 5 درجه افزایش می یابد
افزایش نسبی دمای زنجان در روزهای آتی
دمای هوای کربلا امروز و روزهای آینده (مرداد 1405)
هشدار نارنجی هواشناسی برای تشدید فعالیت سامانه بارشی/ پیش بینی وضعیت هوای تهران؛ دمای 37 درجه و احتمال گردوخاک
افزایش دمای تهران در دو روز آینده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 مرداد 1405 ساعت 17:502026-08-03اجتماعي

افزایش نسبی دمای هوای همدان تا پایان هفته


کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان از افزایش نسبی دمای هوا تا پایان هفته خبر داد و گفت: در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و احتمال وقوع بارش های پراکنده دور از انتظار نیست.

- همدان-کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان از افزایش نسبی دمای هوا تا پایان هفته خبر داد و گفت: در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و احتمال وقوع بارش های پراکنده دور از انتظار نیست.

محمدحسن باقری شکیب در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از امروز دوشنبه تا پایان هفته آسمان استان همدان قسمتی ابری تا نیمه ابری خواهد بود و در ساعات بعدازظهر بر میزان ابرها افزوده می شود که در برخی نقاط می تواند با بارش های پراکنده همراه باشد.

وی افزود: دمای بیشینه از امروز نسبت به روزهای گذشته حدود یک تا دو درجه سلسیوس افزایش می یابد و دماهای کمینه نیز رشد یک تا دو درجه ای خواهد داشت که این شرایط با ثبات نسبی تا اواخر هفته ادامه خواهد داشت.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان با اشاره به دمای ثبت شده در شبانه روز گذشته گفت: در 24 ساعت گذشته کمینه و بیشینه دمای ایستگاه فرودگاه همدان به ترتیب 19 و 35 درجه سلسیوس ثبت شده است.

باقری شکیب ادامه داد: در بین ایستگاه های هواشناسی استان، بهار با 17 درجه سلسیوس خنک ترین و شهرستان های نهاوند و اسدآباد با 38 درجه سلسیوس گرم ترین نقاط استان بود


برچسب ها: کارشناس اداره کل هواشناسی - پایان هفته - افزایش - اداره کل هواشناسی - استان همدان - همدان - دمای هوا
آخرین اخبار سرویس:

افزایش نسبی دمای هوای همدان تا پایان هفته

افزایش نسبی دمای هوای همدان تا پایان هفته