مطالب مرتبط:
استاندار گیلان در اجلاس سراسری: بیش از 100 مدرسه در حال ساخت در استان
استاندار گیلان: جنگل ها سرمایه ای برای همه نسل هاست
استاندار خوزستان: بیش از اسناد توسعه، به فرهنگ توسعه نیاز داریم
‍ ‍‍معاون استاندار ایلام: ترویج فرهنگ شهادت، بخش مهمی از پدافند غیرعامل است
استاندار کرمانشاه: مدیریت محله محور باید به مردم سپرده شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 مرداد 1405 ساعت 17:352026-08-16سياسي

استاندار: ظرف گیلان در خطر است/ جنگلبانان نماد درختکاری شوند


در جریان سفر هیئت دولت به گیلان، محیط زیست را به عنوان مسئله اول استان مطرح خواهیم کرد، زیرا ظرف گیلان به واسطه آب، فاضلاب و پسماند در معرض خطر قرار گرفته است.

- هادی حق شناس امروز یکشنبه، 25 مرداد در مراسم روز ملی سلام جنگلبان ، با بیان اینکه اهمیت جنگل و جنگلبانی بر کسی پوشیده نیست، اظهار کرد: جنگلبانان بیش از همه از اهمیت درخت و جنگل باخبر هستند و پاسدار منابع طبیعی شناخته می شوند.

وی کره زمین را درگیر را پدیده گرمایش و تغییر اقلیم دانست و افزود: توسعه شهرنشینی و صنعتی شدن جهان طی قرن های اخیر، تغییرات آب و هوایی را به دنبال داشته؛ به گونه ای که منابع طبیعی و محیط زیست را تحت تاثیر قرار داده است.

استاندار گیلان میانگین بارش در جهان و ایران را به ترتیب 750 و 250 میلی متر دانست و تصریح کرد: میانگین بارش سالانه در گیلان، 1000 میلی متر است؛ البته در سال آبی جاری، با کاهش 15 درصدی بارش مواجه بودیم.

حق شناس با بیان اینکه سالانه 10 میلیارد مترمکعب باران در گیلان می بارد، خاطرنشان کرد: طبق پیش بینی های هواشناسی، پاییز و زمستان پربارشی خواهیم داشت که نویدبخش گذر از خشکسالی است، اما نباید مانند گذشته رفتار کنیم و وظیفه ما، ذخیره آب است.


برچسب ها: جنگلبان - گیلان - جنگل - میانگین بارش - منابع طبیعی و محیط زیست - منابع طبیعی - جنگلبانان
آخرین اخبار سرویس:

استاندار: ظرف گیلان در خطر است/ جنگلبانان نماد درختکاری شوند

استاندار: ظرف گیلان در خطر است/ جنگلبانان نماد درختکاری شوند