مطالب مرتبط:
آغاز عملیات اجرایی تونل دیل از مهم ترین طرح زیرساختی جنوب کشور
توسعه زیرساخت های آموزشی سمنان؛ افتتاح 4 پروژه و آغاز عملیات 2 مدرسه جدید
آغاز عملیات اجرایی احداث نخستین مجتمع خدماتی–رفاهی محور «راور–مشهد»
آغاز عملیات چهارباغ گلستان در حریم فلک الافلاک
آغاز عملیات اجرایی پروژه 200 میلیارد تومانی ساماندهی سایت پسماند نازلو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 مرداد 1405 ساعت 11:552026-07-24اقتصادي

عملیات رفع مشکل کم آبی در فازهای 3 و 4 عالیشهر آغاز شد


بخشدار مرکزی بوشهر از آغاز عملیات رفع گرفتگی، نوسازی و لوله گذاری شبکه آب در فاز 3 عالیشهر خبر داد و گفت: این طرح با هدف رفع مشکل کم آبی و بهبود پایداری شبکه آبرسانی در فازهای 3 و 4 این شهر در حال اجراست.

- عملیات رفع مشکل کم آبی در فازهای 3 و 4 عالیشهر آغاز شد بوشهر (ایسنا) - بخشدار مرکزی بوشهر از آغاز عملیات رفع گرفتگی، نوسازی و لوله گذاری شبکه آب در فاز 3 عالیشهر خبر داد و گفت: این طرح با هدف رفع مشکل کم آبی و بهبود پایداری شبکه آبرسانی در فازهای 3 و 4 این شهر در حال اجراست.

علی حسن ابراهیمی جمعه دوم مرداد در جمع خبرنگاران با اشاره به پیگیری مطالبات مردم عالیشهر در زمینه تأمین و توزیع آب اظهار کرد: در پی پیگیری های مستمر فرماندار شهرستان بوشهر و در راستای پاسخگویی به مطالبات مردمی، عملیات رفع گرفتگی، نوسازی و لوله گذاری شبکه آب در فاز 3 عالیشهر آغاز شده است.

وی افزود: این عملیات با همکاری اداره آب و فاضلاب شهرستان بوشهر، اداره آبفای شهر عالیشهر، شهرداری و شورای اسلامی شهر عالیشهر در حال اجراست و انتظار می رود با تکمیل آن، بخش قابل توجهی از مشکلات تأمین و توزیع آب در فازهای 3 و 4 این شهر برطرف شود.

بخشدار مرکزی بوشهر با تأکید بر اینکه رفع مشکلات زیرساختی و ارتقای کیفیت خدمات عمومی از اولویت های مدیریت شهرستان است، گفت: روند اجرا


برچسب ها: عالیشهر - شهر - شبکه آب - عملیات - لوله گذاری - مطالبات مردم - بخشدار مرکزی
آخرین اخبار سرویس:

عملیات رفع مشکل کم آبی در فازهای 3 و 4 عالیشهر آغاز شد

عملیات رفع مشکل کم آبی در فازهای 3 و 4 عالیشهر آغاز شد