مطالب مرتبط:
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر حجت الاسلام قمی
«بیژن جباری» پیشکسوت لابراتوار فیلمسازی درگذشت
واکنش تهران به درگذشت شاه در مرداد 59
هادی ساعد محکم» صدابردار سینما درگذشت
بیژن جباری درگذشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 مرداد 1405 ساعت 14:102026-07-28فرهنگي

نویسنده رمان های معمایی درگذشت


نویسنده ژاپنی و خالق رمان های معمایی پیچیده - در 68 سالگی درگذشت.

- به گزارش جماران، کیگو هیگاشینو ، نویسنده پرکار ژاپنی که بیشتر به خاطر رمان های معمایی پرفروش خود شناخته می شود و به دلیل طرح های داستانی پیچیده و خلاقیتش تحسین شده است، در سن 68 سالگی درگذشت.

این خبر روز دوشنبه از طریق حساب رسمی او در شبکه اجتماعی ایکس اعلام شد.

در این اطلاعیه آمده است که هیگاشینو بامداد روز پنج شنبه بر اثر سرطان روده بزرگ درگذشت.

ژاپن تایمز نوشت: مراسم تشییع و خاکسپاری این نویسنده به صورت خصوصی برگزار شد و یک روز پس از اعلام خبر درگذشت هیگاشینو ، شماری از کتاب فروشی های سراسر ژاپن با نمایش ویترین ها و بخش های ویژه، به این نویسنده ادای احترام کردند.

هیگاشینو در طول زندگی خود 106 کتاب نوشت و بیشتر با رمان فداکاری مظنون ایکس (The Devotion of Suspect X) در میان خوانندگان انگلیسی زبان شناخته می شود.

این نویسنده در سال 2006 برای همین اثر، موفق به دریافت جایزه معتبر نائوکی شد و همچنین جایزه هونکاکو برای رمان معمایی را نیز دریافت کرد که البته این دو جایزه فقط نمونه هایی از جوایز و نامزدی های پرشماری است که هیگاشینو در طول زندگی حرفه ای خود به دست آورد.


برچسب ها: نویسنده - درگذشت - رمان - ژاپن - سرطان روده بزرگ - شبکه اجتماعی - ادای احترام
آخرین اخبار سرویس:

نویسنده رمان های معمایی درگذشت

نویسنده رمان های معمایی درگذشت