مطالب مرتبط:
امام جمعه بروجرد: خشم دشمنان از اوج اقتدار جمهوری اسلامی ایران
امام جمعه قزوین: هزینه سازش با دشمن بسیار سنگین تر از مقاومت است
امام جمعه قزوین: هزینه سازش با دشمن از مقاومت سنگین تر است
امام جمعه کرمانشاه: ملت ایران پرچم مقاومت را زمین نمی گذارد/ دشمنان آرزوی خود را به گور خواهند برد
امام جمعه بروجرد: دشمن از اقتدار جمهوری اسلامی خشمگین است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 مرداد 1405 ساعت 15:202026-08-14سياسي

امام جمعه قزوین: عزت ایران اسلامی نتیجه مقاومت مردم است


کشورهای حاشیه خلیج فارس تبدیل به گاوهای شیرده آمریکا و جبهه استکبار شده اند، جبهه استکبار تا بتواند آن ها را می دوشد و تحقیرشان می کند و هر وقت دیگر نیازی به آن ها نداشته باشد ذبحشان می کند، - قزوین (ایسنا) - امام جمعه قزوین گفت: کشورهای حاشیه خلیج فارس تبدیل به گاوهای شیرده آمریکا و جبهه استکبار شده اند، جبهه استکبار تا بتواند آن ها را می دوشد و تحقیرشان می کند و هر وقت دیگر نیازی به آن ها نداشته باشد ذبحشان می کند، این ها نتیجه تسلیم آنان در برابر جبهه استکبار است، اما عزتی که امروز نظام اسلامی پیدا کرده، نتیجه مقاومت مردم ماست.

آیت الله حسین مظفری در خطبه های نماز جمعه امروز 23 مرداد که در مسجدالنبی(ص) قزوین برگزار شد، ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول اظهار کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی ایران راه اصیل و اسلام ناب محمدی مجدد احیا شد و در زمانی که حرکت عمومی جامعه به سمت کنار زدن و به حاشیه راندن دین بود، امام(ره) مجدد دین را به متن زندگی بشر برگرداند.

وی بیان کرد: آنتونی گیدنز، جامعه شناس انگلیسی می گوید در گذشته سه غول جامعه شناسی با وجود اختلافاتی که داشتند، در این نقطه مشترک بودند که دین بیش از پیش به حاشیه خواهد رفت، اما از زمانی که انقلاب اسلامی در ایران پیروز شده است، فرآیند عمومی جهان با شتاب به سمت دینی شدن پیش می رود.


برچسب ها: کشورهای حاشیه خلیج فارس - استکبار - امام جمعه قزوین - حاشیه خلیج فارس - اسلام - جبهه - قزوین
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه قزوین: عزت ایران اسلامی نتیجه مقاومت مردم است

امام جمعه قزوین: عزت ایران اسلامی نتیجه مقاومت مردم است