مطالب مرتبط:
رودخانه دز دوباره حادثه ساز شد؛ کشف پیکر جوان 25 ساله
تداوم تلاش نیروهای هلال احمر برای یافتن جوان 25 ساله از ارس
آغاز عملیات لایروبی رودخانه کشکان درمحدوده شهرستان پلدختر 
کشف جدید آرتتا: جانشین 16 ساله برای سالیبا!
کشف جدید آرتتا: جانشین 16 ساله برای سالیبا!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 مرداد 1405 ساعت 19:002026-08-15حوادث

پیکر جوان 25 ساله در رودخانه دز شهرستان دزفول کشف شد


رییس سازمان آتش نشانی دزفول از کشف پیکر جوان 25 ساله اهل حمیدیه که روز گذشته در ضلع غربی پل جدید رودخانه دز دچار حادثه غرق شدگی شده بود، - اهواز - رییس سازمان آتش نشانی دزفول از کشف پیکر جوان 25 ساله اهل حمیدیه که روز گذشته در ضلع غربی پل جدید رودخانه دز دچار حادثه غرق شدگی شده بود، خبر داد.

عبدالحسین معظم فر گفت: جوان 25 ساله اهل حمیدیه روز گذشته در ضلع غربی پل جدید رودخانه دز دچار حادثه غرق شدگی شد و پس از اعلام حادثه، تیم های امداد و نجات و غواصی سازمان آتش نشانی دزفول به محل اعزام شدند.

وی افزود: عملیات گشت زنی و جستجو در محدوده رودخانه تا پایان روز گذشته ادامه داشت، اما تلاش ها برای یافتن این جوان بی نتیجه ماند.

معظم فر ادامه داد: از ساعاتی پیش، با انجام هماهنگی های لازم برای کاهش سطح آب، تیم غواصی سازمان مجدداً عملیات جست وجوی زیرسطحی را در محدوده حادثه آغاز کرد.

رییس سازمان آتش نشانی و ایمنی شهرداری دزفول می گوید: ساعتی قبل پیکر این جوان 25 ساله توسط تیم غواصی سازمان آتش نشانی این شهرستان در رودخانه دز پیدا و از آب خارج شد.

وی در ادامه خطاب به شهروندان و گردشگران گفت: شهرداری دزفول در راستای تأمین ایمنی شهروندان، کانال امنی را در مجاورت رودخانه دز و در زیر پل شهید سلیمانی برای شنا تعبیه کرده است، بنابراین از همه شهروندان و


برچسب ها: سازمان آتش نشانی - رییس سازمان آتش نشانی - رودخانه دز - رودخانه - آتش نشانی - سازمان - غرق شدگی
آخرین اخبار سرویس:

پیکر جوان 25 ساله در رودخانه دز شهرستان دزفول کشف شد

پیکر جوان 25 ساله در رودخانه دز شهرستان دزفول کشف شد