مطالب مرتبط:
افزایش مصرف برق در خراسان شمالی؛ پیک مصرف به 18 ساعت رسید
خراسان شمالی در نهضت عدالت آموزشی اول کشور شد
شمارش معکوس برای خلع صلاح 95 معدن در خراسان شمالی
خراسان شمالی: 14٬000 کنکوری، 288 داوطلب، 45٪ اراضی به سامانه های نوین آبیاری و خطر سیلاب مسیل ها در 28 مرداد 1405
یکصد و چهل و نهمین جلسه شورای سیاستگذاری راهیان نور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 مرداد 1405 ساعت 16:302026-08-20سياسي

نوری: راهیان نور باید در مرکز توجه مدیران خراسان شمالی باشد


دستگاه های اجرایی باید با جدیت نسبت به اعزام اقشار مختلف به راهیان نور اقدام کنند و این موضوع باید در مرکز توجه مدیران قرار گیرد.

- بجنورد- استاندار خراسان شمالی گفت: دستگاه های اجرایی باید با جدیت نسبت به اعزام اقشار مختلف به راهیان نور اقدام کنند و این موضوع باید در مرکز توجه مدیران قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن نوری ظهر پنج شنبه در ستاد راهیان نور خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: هر کسی که قدم در مسیر کمک به راهیان نور گذاشته، در حقیقت به شهدا کمک کرده است.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به آثار معنوی اردوهای راهیان نور افزود: رفتن به سرزمین های نورانی و حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس، فرصتی برای غرق شدن در اقیانوس معنویت است و برای این مسیر نمی توان کرانه ای متصور شد.

وی ادامه داد: هیچ کاری ارزشمندتر از این نیست که دانش آموزان را به راهیان نور اعزام کنیم تا در فضای نور و معنویت قرار گیرند و رنگ و بوی شهدا را بگیرند.

نوری تصریح کرد: باید برای پالایش روح و تقویت معنویت تلاش کرد و راهیان نور می تواند در این مسیر نقش مؤثری داشته باشد.

وی راهیان نور را همچون پالایشگاهی برای جسم و روح دانست و گفت: تأکید حاکمیت بر برگزاری راهیان نور به دلیل نیاز نسل آینده به این فضاست؛ چرا که مفاهیم و ارزش


برچسب ها: استاندار خراسان شمالی - خراسان شمالی - راهیان نور - راهیان - دستگاه های اجرایی - استاندار - خراسان
آخرین اخبار سرویس:

نوری: راهیان نور باید در مرکز توجه مدیران خراسان شمالی باشد

نوری: راهیان نور باید در مرکز توجه مدیران خراسان شمالی باشد