مطالب مرتبط:
رشد جامعه مسلمانان با وجود اسلام هراسی در تگزاس
فشار شدید گرانی سوخت به کشاورزان آمریکایی
شکست حمله صهیونی-آمریکایی به 100 مقر انتظامی در تبریز و آذربایجان شرقی
واردات رسمی مواد غذایی از آمریکا نداریم| برنج آمریکایی از مسیر تجارت مرزی و عراق وارد شد
ادعای یک مقام آمریکایی: مذاکرات مثبتی با ایران انجام شده، اما ترامپ تصمیم گرفته فعلاً منتظر بماند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 مرداد 1405 ساعت 15:202026-08-19سياسي

از ترس تا نفرت: چگونه اسلام هراسی ارزش های آمریکایی را از بین می برد؟


نویسنده استدلال می کند که بزرگترین تغییر در سال های منتهی به انتخابات 2016 به وضوح قابل مشاهده بود، زمانی که گفتمان سیاسی در ایالات متحده شروع به تصویر کشیدن اسلام و مسلمانان به عنوان نقطه مقابل هویت آمریکایی کرد.

- به گزارش جماران، آتلانتیک نوشت: با نزدیک شدن به بیست و پنجمین سالگرد حملات 11 سپتامبر ، اسما خالد، نویسنده آمریکایی، دگرگونی در دیدگاه ایالات متحده نسبت به مسلمانان را زیر سوال می برد و استدلال می کند که این کشور از ترس و سوءظنی که پس از حملات به وجود آمد، به مرحله ای رسیده است که اسلام هراسی رواج دارد و گاهی حتی توسط چهره های سیاسی بانفوذ مورد تجلیل قرار می گیرد.

خالد در مقاله ای در نشریه آتلانتیک می گوید که سال های پس از حملات 11 سپتامبر 2001 شاهد حمله به مساجد، آزار و اذیت زنان محجبه و ترس از نظارت دولتی بوده است، اما او تأکید می کند که مسلمانان در ایالت زادگاهش، ایندیانا، اغلب به عنوان بخش عادی جامعه محلی باقی مانده اند.

نویسنده خاطرات خود را از مسجد شهرش که در دهه 1990 ساخته شده است و مخالفت هایی که با ساخت آن همراه بود، از جمله همسایه ای که تپه ای عظیم از خاک را برای پنهان کردن آن از دید، برپا کرد، به یاد می آورد.


برچسب ها: حملات 11 سپتامبر - مسلمانان - آمریکایی - ایالات متحده - اسلام هراسی - 11 سپتامبر - آتلانتیک
آخرین اخبار سرویس:

از ترس تا نفرت: چگونه اسلام هراسی ارزش های آمریکایی را از بین می برد؟

از ترس تا نفرت: چگونه اسلام هراسی ارزش های آمریکایی را از بین می برد؟