مطالب مرتبط:
دستگیری قاچاقچی مواد مخدر و کشف 21 کیلو تریاک در عملیات مشترک پلیس تهران و البرز
کشف 15 کیلوگرم تریاک در خرم آباد
کشف 239 کیلوگرم تریاک و بازداشت 2 قاچاقچی در قم
552 کیلوگرم مواد مخدر در خراسان شمالی کشف شد
کشف 552 کیلوگرم مواد مخدر در خراسان شمالی؛ افزایش 43 درصدی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 مرداد 1405 ساعت 12:102026-08-07حوادث

کشف محموله سنگین مواد افیونی در داراب/ 368 کیلو تریاک به مقصد نرسید


فرمانده انتظامی استان فارس از عملیات موفق پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان داراب و کشف 368 کیلوگرم تریاک خبر داد.

- سردار عزیزالله ملکی اظهار کرد: در راستای طرح برخورد با سوداگران مرگ، پس از چند هفته کار اطلاعاتی، شب گذشته مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان داراب با اشراف اطلاعاتی خود، از فعالیت قاچاقچیان مواد افیونی که قصد انتقال محموله مواد مخدر به سمت مرکز استان را داشتند، مطلع شده و تحقیقات خود را آغاز کردند.

وی افزود: ماموران پلیس با هماهنگی قضایی و با رصد میدانی و پایش محل تردد این قاچاقچیان، سواری پژو حامل محموله مواد مخدر را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه و ضربتی، خودرو را متوقف و راننده را نیز دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان فارس تصریح کرد: در بازرسی انجام شده از این خودرو، 368 کیلوگرم تریاک کشف شد و راننده قاچاقچی پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.

  به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس فارس در روز جمعه 16 مرداد، ملکی با تاکید بر عزم جدی و قاطعانه پلیس فارس در برخورد با قاچاقچیان و مقابله با سوداگران مرگ، بیان کرد: مجموعه انتظامی با جانفشانی در مبارزه با قاچاقچیان موادمخدر و سوداگران مرگ و همچنین حفظ و حراست از کیان کشور از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.


برچسب ها: فرمانده انتظامی استان فارس - پلیس مبارزه با مواد مخدر - فرمانده انتظامی استان - مبارزه با مواد مخدر - مواد مخدر - فرمانده انتظامی - مواد
آخرین اخبار سرویس:

کشف محموله سنگین مواد افیونی در داراب/ 368 کیلو تریاک به مقصد نرسید

کشف محموله سنگین مواد افیونی در داراب/ 368 کیلو تریاک به مقصد نرسید