مطالب مرتبط:
رفیع زاده: حقوق نیروهای شرکتی به طور مستقیم از سوی دولت پرداخت می شود
پرداخت مستقیم حقوق نیروهای شرکتی برای تبدیل وضعیت از سوی دولت پذیرفته شد/ با اعلام قوه قضاییه، هیچ مانع شرعی و قانونی برای صدور گواهینامه زنان وجود ندارد
آغاز پرداخت حقوق نیروهای شرکتی توسط دولت/ تبدیل وضعیت فعلاً امکان پذیر نیست
تصویب اصلاح سازوکار پرداخت نیروهای شرکتی در هیات دولت
علت تفاوت زمان واریز حقوق دستگاه های دولتی چیست؟ / جزییات اختلاف در پرداخت حقوق کارکنان و برنامه دولت برای هماهنگ سازی نظام پرداخت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 مرداد 1405 ساعت 04:052026-07-26سياسي

رفیع زاده: حقوق نیروهای شرکتی به طور مستقیم از سوی دولت پرداخت می شود


معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با تشریح مصوبه دولت در زمینه ساماندهی نیروهای شرکتی گفت: از این پس حقوق این افراد به طور مستقیم از سوی دولت پرداخت می شود.

- رفیع زاده: حقوق نیروهای شرکتی به طور مستقیم از سوی دولت پرداخت می شود معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با تشریح مصوبه دولت در زمینه ساماندهی نیروهای شرکتی گفت: از این پس حقوق این افراد به طور مستقیم از سوی دولت پرداخت می شود.

علاء الدین رفیع زاده در یک گفتگوی تلویزیونی درباره ساماندهی نیروهای شرکتی در دولت اظهار داشت: با مصوبه دولت پرداخت حقوق و دستمزد به صورت مستقیم به ذی نفع نهایی انجام می شود و کسورات بیمه و مالیات از سوی دستگاه ها به حساب سازمان های مربوطه واریز خواهد شد.

وی افزود: در این مصوبه به شفافیت در پرداخت ها و نظارت بر عملکرد شرکت های پیمانکاری به طور جدی تقویت شده است و حتی اعتبارسنجی و رتبه بندی شرکت ها برای افزایش کیفیت خدمات در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه اطلاعات نیروهای شرکتی در سامانه یکپارچه نظام اداری (بخش سایر) ثبت و ساماندهی می شود، افزود: تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی نیازمند اصلاح قوانین مادر از جمله قانون مدیریت خدمات کشوری است.


برچسب ها: ساماندهی نیروهای شرکتی - نیروهای شرکتی - سازمان اداری و استخدامی - پرداخت - دولت - مستقیم - معاون رییس جمهور
آخرین اخبار سرویس:

رفیع زاده: حقوق نیروهای شرکتی به طور مستقیم از سوی دولت پرداخت می شود

رفیع زاده: حقوق نیروهای شرکتی به طور مستقیم از سوی دولت پرداخت می شود