مطالب مرتبط:
شریعتی نژاد: امام جمعه باید طبیب دردهای جامعه و پناه دل های مردم باشد
امام جمعه پاکدشت: نماز جمعه قلب تپنده جامعه اسلامی است
دیدار میهمانان برنامه های هفته اردبیل با نماینده ولی فقیه و امام جمعه اردبیل
تصاویر/ اقامه نماز امام جمعه ارومیه بر پیکر شهید حامد دایی زاده
امام جمعه ایلام: ایران اسلامی قدرت نوظهور جهانی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 مرداد 1405 ساعت 10:152026-07-30سياسي

رضایی بیرجندی، امام جمعه پیشین بیرجند: بحث هایی که در نمازجمعه ها می شود باید مفید و کاربردی و به روز باشد/ به دنبال بهانه گیری و مچ گیری از افراد جامعه نباشیم


علی رضایی بیرجندی، امام جمعه پیشین بیرجند، به خبرنگار جماران گفت: راه برون رفت از آسیب هایی که امروز هست و آشتی با جوان ها این است که ما به اصل محبت در جامعه اسلامی توجه کنیم.

- پایگاه خبری جماران: امام جمعه پیشین بیرجند با تأکید بر اینکه نمازجمعه باید کانون آزادگی باشد، گفت: بحث هایی که در نمازجمعه ها می شود باید مفید و کاربردی و به روز باشد و تأثیر عملی داشته باشد.

متأسفانه شما نوع بحث ها را نگاه کنید، می بینید که بحث های تکراری، بدون توجه به نیاز جامعه، نیاز جوان ها؛ آن هم در این عصر هوش مصنوعی، در این عصر انفجار اطلاعات و سرچ های گوناگون و اطلاع و مراکز اطلاع رسانی گوناگون.

مشروح گفت وگوی خبرنگار جماران با حجت الاسلام و المسلمین علی رضایی بیرجندی را در ادامه می خوانید: نزدیک به نیم قرن از برگزاری نمازجمعه در کشور می گذرد و ما شاهد یک فرایند نزولی کیفی در همه زمینه های آن به ویژه در فرم و محتوا هستیم.

حضرت عالی به عنوان فردی که سال ها امام جمعه و نماینده ولی فقیه در بیرجند بودید، علت را در چه می بینید؟ بسم الله الرحمن الرحیم.

نماز قله ای است که انسان را به رشد فردی، اجتماعی، سیاسی و معنوی می رساند و انسان را بزرگ می کند و غل ها و زنجیرها را از دست وپای انسان باز می کند.


برچسب ها: بیرجند - امام جمعه - نمازجمعه - جمعه - جماران - علی رضایی - جامعه
آخرین اخبار سرویس:

رضایی بیرجندی، امام جمعه پیشین بیرجند: بحث هایی که در نمازجمعه ها می شود باید مفید و کاربردی و به روز باشد/ به دنبال بهانه گیری و مچ گیری از افراد جامعه نباشیم

رضایی بیرجندی، امام جمعه پیشین بیرجند: بحث هایی که در نمازجمعه ها می شود باید مفید و کاربردی و به روز باشد/ به دنبال بهانه گیری و مچ گیری از افراد جامعه نباشیم