مطالب مرتبط:
صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای خراسان شمالی
داداشی: هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان شمالی صادر شد
هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در 5 استان
هشدار نارنجی برای بارش های سیل آسا در خراسان رضوی و 4 استان دیگر (29 مرداد 1405)
هشدار نارنجی سیل در 5 استان؛ مردم از رودخانه ها و مسیل ها فاصله بگیرند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 مرداد 1405 ساعت 23:452026-08-20اجتماعي

هشدار نارنجی هواشناسی در گلستان؛ احتمال طغیان اترک و آبگرفتگی معابر


کارشناس هواشناسی گلستان ازصدور هشدارسطح نارنجی هواشناسی دراستان خبر داد و گفت: ازبامداد جمعه بارندگی، رگبار و رعدوبرق، احتمال تگرگ و وزش باد نسبتاً شدید گلستان را تحت تأثیر قرارمی دهد.

- هشدار نارنجی هواشناسی در گلستان؛ احتمال طغیان اترک و آبگرفتگی معابر گرگان-کارشناس هواشناسی گلستان ازصدور هشدارسطح نارنجی هواشناسی دراستان خبر داد و گفت: ازبامداد جمعه بارندگی، رگبار و رعدوبرق، احتمال تگرگ و وزش باد نسبتاً شدید گلستان را تحت تأثیر قرارمی دهد.

سمیه ملاحی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان اظهار کرد: از بامداد جمعه 30 مرداد 1405، بارندگی در گلستان آغاز می شود و این بارش ها گاهی به صورت رگبار و رعدوبرق خواهد بود.

وی افزود: فعالیت این سامانه تا پایان شب جمعه ادامه دارد و در این مدت احتمال وقوع تگرگ و وزش باد نسبتاً شدید تا شدید نیز وجود خواهد داشت.

ملاحی با اشاره به مخاطرات احتمالی این سامانه جوی گفت: آبگرفتگی برخی معابر، بالا آمدن سطح آب رودخانه ها و مسیل ها و طغیان رودخانه ها، به ویژه رودخانه اترک، از جمله مخاطرات پیش بینی شده است.

وی همچنین احتمال برخورد صاعقه، شکستن درختان کهنسال و فرسوده و خسارت به سازه های موقت و محصولات کشاورزی را از دیگر آثار این شرایط جوی عنوان کرد.


برچسب ها: هواشناسی - گلستان - رگبار و رعدوبرق - کارشناس هواشناسی - احتمال - نارنجی - هواشناسی گلستان
آخرین اخبار سرویس:

هشدار نارنجی هواشناسی در گلستان؛ احتمال طغیان اترک و آبگرفتگی معابر

هشدار نارنجی هواشناسی در گلستان؛ احتمال طغیان اترک و آبگرفتگی معابر