مطالب مرتبط:
امام جمعه بغداد: سلاح دولت، سلاحی است که از عراق دفاع کند/ دخالت آمریکا در پرونده مقاومت پذیرفتنی نیست
گزارش ویژه CNN از عقب نشینی دولت ترامپ؛ اهداف جنگ با ایران محدودتر شد
خرازی دیگه داره کم کم با دولت دست به یقه میشه!
سلاح مخفی بانک مرکزی برای سرکوب تورم و بستن دست بانک های وام دهور!
وزیر نفت هم در ماجرای تراستی ها دست داشت؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 مرداد 1405 ساعت 02:302026-08-16بين الملل

نخست وزیر عراق: از تصمیم انحصار سلاح در دست دولت عقب نشینی نمی کنم


نخست وزیر عراق در اظهاراتی با تأکید بر عزم دولت برای اجرای طرح انحصار سلاح در دست نهادهای رسمی، اعلام کرد که حتی در صورت به خطر افتادن جانش نیز از این موضع عقب نشینی نخواهد کرد.

- نخست وزیر عراق: از تصمیم انحصار سلاح در دست دولت عقب نشینی نمی کنم نخست وزیر عراق در اظهاراتی با تأکید بر عزم دولت برای اجرای طرح انحصار سلاح در دست نهادهای رسمی، اعلام کرد که حتی در صورت به خطر افتادن جانش نیز از این موضع عقب نشینی نخواهد کرد.

علی الزیدی، نخست وزیر عراق بر ادامه روند انحصار سلاح در دست دولت تأکید کرد.

طبق گزارش وبگاه صدی البلد، الزیدی گفت که در اجرای این سیاست عقب نشینی نخواهد کرد، حتی اگر این مسئله به قیمت جان او تمام شود.

یکی از نمایندگان ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی اعلام کرده است که الزیدی در جریان دیدار با کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق، بر عزم خود برای اجرای طرح انحصار سلاح در دست دولت تأکید کرده و گفته است آماده است این مسیر را حتی با پذیرش خطرات جانی ادامه دهد.

نخست وزیر عراق چند روز پیش نیز دستور تهیه پیش نویس قانونی برای سامان دهی پرونده سلاح و محدود کردن مالکیت و استفاده از آن به نهادهای دولتی را صادر کرده بود.


برچسب ها: نخست وزیر عراق - نخست وزیر - عقب نشینی - انحصار - دولت - کرد - سلاح
آخرین اخبار سرویس:

نخست وزیر عراق: از تصمیم انحصار سلاح در دست دولت عقب نشینی نمی کنم

نخست وزیر عراق: از تصمیم انحصار سلاح در دست دولت عقب نشینی نمی کنم