مطالب مرتبط:
هشدار هواشناسی مشهد: پاییز پربارش و سیل آسا در راه است
بارش باران و رعدوبرق در شمال کشور؛ هواشناسی هشدار داد
هواشناسی پیش بینی کرد: رگبار باران و رعد و برق در سرتاسر شمال و شمال غرب کشور
صدور هشدار سازمان هواشناسی برای تهرانی ها
هشدار سطح زرد هواشناسی: ماندگاری گرمای 40 درجه در خراسان رضوی تا پایان هفته (25 مرداد 1405)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 مرداد 1405 ساعت 19:552026-08-17اجتماعي

باران سیل آسا در مشهد!/ هواشناسی هشدار داد


علی اصغر دهقان پور مدیرکل هواشناسی خراسان رضوی با اشاره به نوسانات دمایی در اقیانوس آرام و فعال شده پدیده ال نینو گفت: پیش بینی می شود این پدیده در کشور و به تبع آن خراسان رضوی در فصل پاییز منجر به بارش های سیلابی و رگباری شود از این رو باید تمهیدات .

- به گزارش جماران، علی اصغر دهقان پور در نشست خبری افزود: پدیده ال نینو به نوسات دمایی اقیانوس ها مربوط می شود و با توجه به افزایش 2 درجه ای دما در اقیانوس آرام شرایط برای فعالیت پدیده ال نینو فراهم شده است.

وی با بیان اینکه این پدیده در نقاطی منجر به با پربارشی و در مناطقی موجب کم بارشی می شود که پیش بینی ها حاکی از آن است که در ایران زمینه بارش های شدید را فراهم کند.

مدیرکل هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: طبق پژوهش صورت گرفته برای مشهد هم پیش بینی شده که به احتمال 70 درصد شرایط بارشی بهبود یابد ضمن آنکه دما هم افزایش دارد و این افزایش دما شرایط را برای بارش های رگباری و سیل آسا مهیا می کند.

دهقان پور گفت: باید آمادگی کامل برای بارش های رگباری و سیلاب ها داشته باشیم.

وی افزود: همچنین باید شرایط برای جمع آوری بارش ها و ذخیره سازی آب فراهم و سیلاب ها به نحو مناسب مدیریت و هدایت شود.


برچسب ها: هواشناسی خراسان رضوی - خراسان رضوی - مدیرکل هواشناسی - پدیده - هواشناسی - اقیانوس آرام - پیش بینی
آخرین اخبار سرویس:

باران سیل آسا در مشهد!/ هواشناسی هشدار داد

باران سیل آسا در مشهد!/ هواشناسی هشدار داد