مطالب مرتبط:
عامل آتش سوزی عمدی جنگل های ایلام دستگیر شد
اعلام جرم علیه عامل آتش سوزی مله گاله شیراز
آتش سوزی گسترده در مرکز بازیافت زباله لندن
دستگیری عامل عمدی آتش سوزی جنگل های کمربندی شرقی ایلام توسط فرمانده انتظامی
آتش سوزی یک هتل در کلکته 9 کشته بر جای گذاشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 مرداد 1405 ساعت 18:552026-08-19فرهنگي

از نقد «آتش سوزی ها» تا چند انتخاب


در این بسته خبری بر مهم ترین خبرهای رسیده سینما و تئاتر مروری داریم.

- از نقد آتش سوزی ها تا چند انتخاب در این بسته خبری بر مهم ترین خبرهای رسیده سینما و تئاتر مروری داریم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، دور تازه نشست های نقد حضوری کانون ملی منتقدان تئاتر ایران با نقد و بررسی نمایش آتش سوزی ها نوشته وجدی معود و به کارگردانی مرتضی میرمنتظمی، روز سه شنبه 27 مردادماه  با حضور کارگردان، مخاطبان و منتقدان تئاتر در تالار مشاهیر مجموعه تئاترشهر برگزار شد.

در این نشست دکتر رحمت امینی، استاد دانشگاه و منتقد تئاتر، منوچهر اکبرلو، نمایشنامه نویس، منتقد و پژوهشگر تئاتر و سعید محبی، منتقد و پژوهشگر تئاتر، همراه با مرتضی میرمنتظمی، کارگردان نمایش، به نقد و بررسی این اثر پرداختند.

در ابتدای نشست، رحمت امینی با اشاره به انواع تعلیق در نمایش گفت: دو نوع تعلیق در نمایش وجود دارد؛ نخست این که نمی دانیم چه اتفاقی خواهد افتاد و دوم این که می دانیم چه خواهد شد و تمرکزمان متوجه چگونگی رسیدن به نتیجه است.

جنس تعلیق در آتش سوزی ها از این نوع است و آنچه میرمنتظمی در اجرایش انجام می دهد، روایت همین چگونگی است.

وی با اشاره به پیشینه وجدی معود افزود: معود خود زخم خورده جنگ است و در چند کشور زندگی کرده و جنگ را در لبنان تجربه ک


برچسب ها: تئاتر - منتقد - نمایش - کارگردان - آتش سوزی - نقد و بررسی - رحمت امینی
آخرین اخبار سرویس:

از نقد «آتش سوزی ها» تا چند انتخاب

از نقد «آتش سوزی ها» تا چند انتخاب