مطالب مرتبط:
اخبار فوری و داغ اقتصاد ایران | هشدار صمصامی؛ مجوز کلی مجلس برای افزایش قیمت بنزین به دولت؛ تذکر درباره تکرار سناریوی گرانی با جیب مردم / اعلام وصول مجوز افزایش قیمت بنزین در مجلس؛ صمصامی: دولت اختیار تغییر نرخ سوخت را دارد؛ قیمت واقعی بنزین زیر 2 هزار تومان است
افزایش قیمت بنزین یعنی دولت اعتقادی به اصلاح فرایندها ندارد/ گرانی به معنای ناتوانی مدیر است
افزایش قیمت بنزین یعنی دولت اعتقادی به اصلاح فرایندها ندارد/ گرانی یعنی ناتوانی مدیر
بنزین روی آتش گرانی؛ آیا دولت راهی جز افزایش قیمت می بیند؟ | ناترازی را حل کردید، با نارضایتی چه می کنید؟
بنزین 10 هزار تومانی در راه/ چرا مصوبه احتمالی دولت درباره گرانی بنزین می تواند موج تورمی بسازد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 مرداد 1405 ساعت 07:402026-07-27اقتصادي

گرانی بنزین راهکار نیست!


این روزها موضوع احتمال افزایش قیمت بنزین با هدف مدیریت مصرف آن به بحث روز کارشناسان، دغدغه مسئولان و تیتر درشت رسانه ها تبدیل شده است؛ همان فرآورده ای که تقریبا هر بار افزایش قیمت آن، - اکنون، در شرایطی که منطقه با ناامنی و تهدیدهای مستمر روبرو است و اقتصاد کشور نیز تحت فشار جنگ، تحریم ها و محدودیت های مالی قرار دارد، بنزین دیگر تنها یک فرآورده نفتی یا کالای مصرفی نیست، بلکه به سرمایه ای راهبردی و بخشی از امنیت ملی تبدیل شده است و انتظار مدیریت میزان مصرف آن از سوی دولت، یک امر عقلانی و منطقی است.

به گزارش تابناک به نقل از روزنامه اعتماد؛ بنا بر آمار، در حال حاضر، میزان مصرف بنزین در کشور روزانه حدود 140 میلیون لیتر است و با روند کنونی برآورد می شود ظرف ماههای آینده، میزان مصرف روزانه به 162 میلیون لیتر و کسری آن به دلیل عدم تکافوی تولید داخلی به 33 میلیون لیتر برسد که باید با هزینه ای گزاف از خارج وارد شود.

از این رو، هر لیتر بنزینی که امروز صرفه جویی می شود، نه تنها هزینه های اقتصادی کشور را کاهش می دهد، بلکه ظرفیت بیشتری برای پشتیبانی از تولید، حمل ونقل، خدمات عمومی و مدیریت بحران فراهم می آورد.

از این منظر، هدف کاهش روزانه 13 میلیون لیتر مصرف بنزین، معادل حدود 11 درصد از مصرف کشور، یک ضرورت ملی است، نه صرفاً یک برنامه اقتص


برچسب ها: افزایش قیمت - بنزین - مصرف - میلیون - افزایش قیمت بنزین - روز - میزان
آخرین اخبار سرویس:

گرانی بنزین راهکار نیست!

گرانی بنزین راهکار نیست!