مطالب مرتبط:
فیلم/ تقدیر نماینده ولی فقیه در مازندران از آتش نشان فداکار بهشهری
آغاز فصلی جدید برای سیتی؛ آیا مارسکا می تواند جای خالی پپ را پر کند؟
آغاز فصلی جدید برای سیتی؛ آیا مارسکا می تواند جای خالی پپ را پر کند؟
آغاز فصلی جدید برای سیتی؛ آیا مارسکا می تواند جای خالی پپ را پر کند؟
پزشکیان: پیامی از رهبری منتشر شد که «علی الاصول موافق نبودم»؛ ایشان اجازه دادند این روند شکل بگیرد / عده ای که به دنبال تفرقه بودند، این موضوع را بزرگ کردند / ایشان فرمودند اگر سه چهارم آرا را به دست آورد، می پذیرم، این تصمیم به جای سه چهارم، رأی 12 نفر از 13 نفر را به دست آورد؛ ای
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 مرداد 1405 ساعت 02:102026-08-05حوادث

آیا فناوری می تواند جای آتش نشان ها را بگیرد؟


هوش مصنوعی و پهپادها در حال متحول کردن شناسایی آتش سوزی های جنگلی هستند، اما هنوز نتوانسته اند جای آتش نشانان انسانی را بگیرند.

- آیا فناوری می تواند جای آتش نشان ها را بگیرد؟ هوش مصنوعی و پهپادها در حال متحول کردن شناسایی آتش سوزی های جنگلی هستند، اما هنوز نتوانسته اند جای آتش نشانان انسانی را بگیرند.

در شرایطی که آتش سوزی های گسترده مناطقی مانند فرانسه را ویران کرده اند، دوربین های مجهز به هوش مصنوعی و پهپادها اکنون می توانند آتش را حدود 15 دقیقه سریع تر از دیده بان های انسانی شناسایی کنند و امکان واکنش زودهنگام را پیش از گسترش شعله ها فراهم کنند.

به نقل از بی بی سی، این فناوری ها زمان واکنش را کاهش می دهند و به ارزیابی خطر کمک می کنند، اما کارشناسان می گویند هنوز توانایی خاموش کردن آتش های گسترده یا تحمل فشارهای فیزیکی عملیات زمینی را ندارند.

حضور گروه های انسانی همچنان برای کشیدن شلنگ ها در مناطق دشوار و پایان دادن به کاری که هواپیماها و سامانه های خودکار آغاز می کنند، ضروری است.

هوش مصنوعی جای دیده بان های انسانی را گرفت منطقه ژیروند (Gironde) فرانسه در تابستان امسال با آتش سوزی های شدید جنگلی روبه رو شده است.

تصاویر آشنا و ترسناکی دیده می شود.


برچسب ها: آتش نشان - هوش مصنوعی - آتش - آتش سوزی - شناسایی - آتش نشانان - فناوری
آخرین اخبار سرویس:

آیا فناوری می تواند جای آتش نشان ها را بگیرد؟

آیا فناوری می تواند جای آتش نشان ها را بگیرد؟