مطالب مرتبط:
تصاویر / جلسه شورای اداری قزوین
آخرین قیمت سیمان امروز / جدول قیمت سیمان عمده و کارخانه/ قیمت سیمان امروز دوشنبه 26 مرداد 1405 + جدول؛ بازار سیمان تغییر کرد؟
خانواده های آمریکایی هزینه قمار سردمدارانشان را نقداً می دهند/ معادلات منطقه تغییر کرده است
اژه ای: تغییر و جابجایی برخی مسئولان قضایی در راه است
مجرمان سایبری مدام در حال تغییر شگردهای خود هستند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 مرداد 1405 ساعت 11:102026-08-18اقتصادي

فریاد پزشکیان برای تغییر نظام اداری


امروز بیش از هر زمان دیگری به نگاه، تفکر و روحیه بسیجی و جهادی در مدیریت مسائل کشور نیازمندیم.

- جمعی از فعالان و متخصصان جهادی حوزه کشاورزی در نشستی با مسعود پزشکیان رییس جمهور، ضمن تشریح ظرفیت ها و محدودیت های موجود کشور، مجموعه ای از طرح ها و برنامه های اجرایی خود را برای توسعه تولید محصولات کشاورزی و تأمین پایدار مواد غذایی مورد نیاز کشور با اتکا به منابع و امکانات داخلی ارائه کردند.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، در این نشست، راهکارهای عملیاتی برای ارتقای امنیت غذایی و کاهش وابستگی به واردات و تخصیص ارز، متناسب با شرایط اقلیمی و محدودیت منابع آبی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

توسعه و افزایش بهره وری در تولید گوشت قرمز، گوشت مرغ و آبزیان، اصلاح الگوی کشت، ارتقای بهره وری اراضی کشاورزی، توسعه کشت های کم آب بر و استفاده از روش های نوین و دانش بنیان در تولید از جمله محورهای مطرح شده در این نشست بود.

فعالان و متخصصان حاضر همچنین بر ضرورت بازنگری در شیوه های سنتی تولید، افزایش بهره وری نهاده ها و منابع، استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود و فعال سازی ظرفیت های مغفول در بخش کشاورزی تأکید کردند و برنامه های پیشنهادی خود را با رویکرد کاهش مصرف آب، افزایش بهره وری و تقویت تولید داخلی ارائه دادند.


برچسب ها: کشاورزی - تولید محصولات کشاورزی - کشور - محدودیت منابع آبی - توسعه - تولید - بهره وری
آخرین اخبار سرویس:

فریاد پزشکیان برای تغییر نظام اداری

فریاد پزشکیان برای تغییر نظام اداری