مطالب مرتبط:
برگزاری مراسم شام غریبان شهادت امام رضا (ع) در حرم مطهر رضوی (22 مرداد 1405) + جزییات
ویدئو | تصاویر هوایی از مراسم شام غریبان شهادت امام رضا (ع) در حرم مطهر رضوی
مراسم شام غریبان شهادت امام رضا (ع) در حرم مطهر امام خمینی
آیین شام غریبان شهادت امام رضا(ع) در حرم رضوی برگزار شد
مراسم لاله گردانی خدام حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در شام غریبان شهادت امام رضا (ع)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 مرداد 1405 ساعت 23:552026-08-13سياسي

شام غریبان امام رضا(ع)؛ خیابان هایی که به عشق امام مهربانی ها سیاه پوش شدند


همزمان با شام غریبان شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، مشهدالرضا(ع) بار دیگر در سوگ امام مهربانی ها سیاه پوش شد، - شام غریبان امام رضا(ع)؛ خیابان هایی که به عشق امام مهربانی ها سیاه پوش شدند خراسان رضوی (ایسنا) - همزمان با شام غریبان شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، مشهدالرضا(ع) بار دیگر در سوگ امام مهربانی ها سیاه پوش شد، شبی که خیابان های منتهی به حرم مطهر رضوی، از میدان شهدا تا بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع)، شاهد حضور گسترده زائران و مجاورانی بود که با دل های داغدار و چشمانی اشکبار، خود را برای عرض ارادت به ساحت مقدس امام رضا(ع) رسانده بودند.

مراسم شام غریبان شهادت حضرت رضا(ع) امشب پنج شنبه 23 مردادماه، همزمان با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا در محل سازمان مرکزی سابق آستان قدس رضوی واقع در چهارراه شهدا آغاز شد.

پس از اقامه نماز، خادمان آستان قدس رضوی، در حالی که لاله های روشن شمع را در دست داشتند، حرکت خود را به سمت حرم مطهر رضوی آغاز کردند، کاروانی که نور شمع های آن در دل تاریکی شب، تصویری از غربت و مظلومیت امام هشتم(ع) را در ذهن تداعی می کرد.


برچسب ها: شام غریبان - امام - سیاه پوش - مهربانی - خیابان - سیاه - حضرت علی
آخرین اخبار سرویس:

شام غریبان امام رضا(ع)؛ خیابان هایی که به عشق امام مهربانی ها سیاه پوش شدند

شام غریبان امام رضا(ع)؛ خیابان هایی که به عشق امام مهربانی ها سیاه پوش شدند