مطالب مرتبط:
یادمان شهدای گمنام زنجان به قطب فرهنگی شهر تبدیل شده است
رییس جدید هیات تنیس روی میز زنجان انتخاب شد
اربعین ظرفیت تبدیل شدن به اندیشه ای رهایی بخش در جهان اسلام را دارد
افزایش سهمیه تنیس روی میز در بازی های آسیایی ناگویا/ اردوی فرانسه در انتظار ملی پوشان پینگ پنگ
افزایش سهمیه تنیس روی میز در بازی های آسیایی ناگویا/ اردوی فرانسه در انتظار ملی پوشان پینگ پنگ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 مرداد 1405 ساعت 16:302026-08-05ورزشي

زنجان ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب های تنیس روی میز را دارد


رییس فدراسیون تنیس روی میز با تأکید بر اینکه توسعه رشته های راکتی با استعدادیابی و برنامه ریزی محقق می شود، گفت: زنجان ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب های تنیس روی میز را دارد.

- زنجان ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب های تنیس روی میز را دارد زنجان - رییس فدراسیون تنیس روی میز با تأکید بر اینکه توسعه رشته های راکتی با استعدادیابی و برنامه ریزی محقق می شود، گفت: زنجان ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب های تنیس روی میز را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد علی قارداشی ظهر چهارشنبه در مجمع انتخاباتی هییت تنیس روی میز استان زنجان با اشاره به نقش رقابت در پیشرفت ورزشکاران، اظهار کرد: در ورزش، وجود رقیب قدرتمند یکی از مهم ترین عوامل رشد و پیشرفت است.

همان گونه که در رشته هایی مانند کشتی، دوومیدانی و سایر رشته های انفرادی، حضور رقیب انگیزه مضاعفی برای ارتقای عملکرد ایجاد می کند، در رشته های راکتی نیز این رقابت از اهمیت دوچندانی برخوردار است و می تواند زمینه ساز ارتقای سطح فنی ورزشکاران و پرورش قهرمانان بزرگ باشد.

وی با اشاره به تجربیات مدیریتی خود در استان های مختلف افزود: هفت سال در استان هرمزگان فعالیت داشتم و از نزدیک شاهد بودم که هر منطقه ظرفیت ها، استعدادها و ویژگی های خاص خود را دارد.


برچسب ها: تنیس روی میز - رییس فدراسیون تنیس روی میز - فدراسیون تنیس روی میز - رییس فدراسیون تنیس - زنجان - تنیس - یکی از
آخرین اخبار سرویس:

زنجان ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب های تنیس روی میز را دارد

زنجان ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب های تنیس روی میز را دارد