مطالب مرتبط:
آیا پاکستان میانجی جدید آمریکا شده است؟ / پشت پرده تلاش واشنگتن برای دور کردن اسلام آباد از چین
وزیرخارجه آمریکا: ایران همیشه در تنگه خواهد بود؛ چه توسط این دولت اداره شود، چه دولت آینده …!
بیگدلی: مذاکره با آمریکا تصمیم دولت ها نیست؛ یک تصمیم حاکمیتی است
ماموریت میانجی گری بغداد بین ایران و آمریکا
ادعای الجزیره درباره مذاکرات آمریکا و ایران | اعزام میانجی ها به ایران؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 مرداد 1405 ساعت 15:202026-08-03بين الملل

دولت آمریکا، الزیدی را مأمور تلاش های میانجی گری کرده

دولت آمریکا، الزیدی را مأمور تلاش های میانجی گری کرده

یک سیاستمدار عراقی از تحرکات دیپلماتیک بغداد با هدف میانجی گری و نزدیک کردن دیدگاههای واشنگتن و تهران و مهار تنش و جلوگیری از گسترش دامنه درگیری در منطقه خبر داد.

- به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ یک سیاستمدار عراقی از تحرکات دیپلماتیک بغداد با هدف میانجی گری و نزدیک کردن دیدگاه های واشنگتن و تهران و مهار تنش و جلوگیری از گسترش دامنه درگیری در منطقه خبر داد.

به نقل از المعلومه، میسر الشمری از رهبران جریان حکمت ملی عراق گفت: علی الزیدی نخست وزیر عراق تحرکات دیپلماتیک را برای ایفای نقش میانجی گری و نزدیک کردن دیدگا های جمهوری اسلامی ایران و آمریکا با هدف مهار تنش های منطقه ای و جلوگیری از گسترش دامنه درگیری به پیش می برد.

الشمری افزود: عراق نقش محوری و موثری در این پرونده دارد و این به سبب موقعیت جغرافیایی راهبردی و ماهیت روابط سیاسی و دیپلماتیکش با تهران و واشنگتن است که بغداد را قادر می سازد به نقش میانجی گری و نزدیک کردن دیدگاه های طرفین بپردازد.

این سیاستمدار عراقی بیان کرد: نخست وزیر عراق در جریان سفر خود به ایالات متحده آمریکا، در مورد راه های کاهش تنش در منطقه و تلاش برای دستیابی به یک توافق جامع و نهایی با هدف پایان دادن به جنگ و تنش های فزاینده و کمک به تحکیم امنیت و ثبات در سطح منطقه ای، گفت و گو و رایزنی کرد.


برچسب ها: تحرکات دیپلماتیک - دیپلماتیک - واشنگتن - عراق - سیاستمدار - جمهوری اسلامی ایران - درگیری
آخرین اخبار سرویس:

دولت آمریکا، الزیدی را مأمور تلاش های میانجی گری کرده

دولت آمریکا، الزیدی را مأمور تلاش های میانجی گری کرده