مطالب مرتبط:
امام جمعه دشتی: ملت عاشورایی ایران درس صبر، مقاومت و ایستادگی را از مکتب کربلا آموخته است
حفظ اتحاد و ید واحده راه مقابله با دسیسه های دشمن است+فیلم
تنها راه پیروزی، مقاومت است/ نباید از دشمن بهراسیم
هشدار امام جمعه بغداد به مسئولان عراق درباره تبعیت از آمریکا
امام جمعه مراغه: جهاد اقتصادی مسیر تحقق خودکفایی کشور است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 مرداد 1405 ساعت 06:302026-08-02سياسي

امام جمعه دیّر: مقاومت تنها راه مقابله با زیاده خواهی دشمن است


امام جمعه دیّر با بیان اینکه راهی جز جهاد و مقاومت، همانند مسیر امام حسین(ع) وجود ندارد، گفت: ملت ایران باید با الهام از عاشورا و اربعین، - بوشهر- امام جمعه دیّر با بیان اینکه راهی جز جهاد و مقاومت، همانند مسیر امام حسین(ع) وجود ندارد، گفت: ملت ایران باید با الهام از عاشورا و اربعین، راه خود را با صلابت ادامه دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدعلی حسینی شنبه شب در نشست شورای اداری شهرشتان دیّر با تسلیت ایام اربعین حسینی، بر ضرورت بهره گیری از درس های عاشورا و سیره بازماندگان شهدای کربلا در مسیر جهاد تبیین، استقامت و مقاومت در برابر تهدیدهای دشمن تأکید کرد.

امام جمعه دیّر اظهار کرد: بازماندگان حادثه عاشورا، با وجود اسارت و قرار گرفتن در سخت ترین شرایط، در برابر دشمن ایستادگی کردند و پیام حق را به جامعه رساندند؛ از این رو، یکی از مهم ترین درس های اربعین، ایستادن در برابر فشارها و عقب نشینی نکردن از آرمان هاست.

وی با اشاره به اعتراف دشمنان درباره ایستادگی و تسلیم ناپذیری ملت ایران افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام خود ضمن ستایش و حمایت از حزب الله و جبهه مقاومت، تاکید کردند که امروز ملت ها از جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ستوه آمده اند و راهی جز مقاومت در برابر این جنایات ندارند.


برچسب ها: امام جمعه - مقاومت - عاشورا - امام - اربعین - ملت ایران - جمعه
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه دیّر: مقاومت تنها راه مقابله با زیاده خواهی دشمن است

امام جمعه دیّر: مقاومت تنها راه مقابله با زیاده خواهی دشمن است