مطالب مرتبط:
انتقال فرهنگ شهادت به نسل آینده/ دانش آموزان روایتگر راه شهدا شدند
برگزاری امتحان نهایی در همه استان ها از فردا (پنجشنبه، یکم مرداد 1405) | دانش آموزان هرمزگان هم امتحان می دهند
تمدید فرآیند پیش ثبت نام دانش آموزان پایه هفتم مدارس شاهد
چاپ اولین کتاب شهدای دانش آموزان مدرسه میناب در دزفول
فیلم/ پیوند همدلی دانش آموزان میاندورود با هم رزمانی در جنوب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 مرداد 1405 ساعت 09:002026-07-23اجتماعي

تولید محتوای زندگی شهدا توسط دانش آموزان کردستانی


مدیرکل آموزش و پرورش کردستان از تولید محتوای آموزشی و چندرسانه ای درباره زندگی و سیره شهدای استان توسط گروه های دانش آموزی خبر داد و گفت: دانش آموزان در روایت زندگی شهدا نقش آفرینی کردند.

سید فواد حسینی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر ضرورت انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل های آینده اظهار کرد: اگر فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید منتقل نشود، جامعه با خسارت بزرگی مواجه خواهد شد و آموزش و پرورش در این زمینه مسئولیتی مهم و اثرگذار بر عهده دارد.

وی افزود: بر همین اساس و با توجه به مصوبات شورای آموزش و پرورش استان، برنامه های متعددی با محوریت شهدای دانش آموز و فرهنگی در مدارس استان طراحی و اجرا شد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: در برگزاری یادواره شهدای دانش آموز تلاش شد دانش آموزان از مرحله طراحی و برنامه ریزی تا اجرای برنامه ها نقش محوری داشته باشند و با استفاده از ظرفیت گروه های دانش آموزی، این برنامه ها به شکلی متفاوت و متناسب با فضای مدارس برگزار شود.

اجرای طرح هر مدرسه یک یادواره حسینی با اشاره به اجرای طرح هر مدرسه یک یادواره با عنوان طرح روشن بیان کرد: این طرح در مدارس مختلف استان، از مناطق مرزی تا سایر شهرستان ها، اجرا شد و دانش آموزان در برگزاری یادواره های شهدای مدارس مشارکت فعال داشتند.


برچسب ها: آموزش و پرورش - آموزش و پرورش کردستان - مدیرکل آموزش و پرورش - دانش آموز - فرهنگ ایثار و شهادت - آموزش - کردستان
آخرین اخبار سرویس:

تولید محتوای زندگی شهدا توسط دانش آموزان کردستانی

تولید محتوای زندگی شهدا توسط دانش آموزان کردستانی