مطالب مرتبط:
سیدبندی لیگ قهرمانان آسیا 2 با حضور گل گهر؛ خبری از چادرملو نیست
سیدبندی سطح 2 لیگ قهرمانان آسیا/ گل گهر هست، چادرملو نه
ورود دادستانی به پرونده جنجالی سومین نماینده ایران در آسیا
ورود دادستانی به پرونده جنجالی سومین نماینده ایران در آسیا
ورود دادستانی به پرونده جنجالی سومین نماینده ایران در آسیا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 مرداد 1405 ساعت 12:402026-07-24ورزشي

ورود مجلس به پرونده حذف چادرملو از آسیا؛ بررسی کمک 100 میلیاردی گل گهر و احتمال استیضاح وزیر ورزش


نماینده مردم اردکان، از تحقیق و تفحص، احتمال استیضاح وزیر ورزش و لزوم شفاف سازی درباره کمک 100 میلیارد تومانی گل گهر به فدراسیون فوتبال سخن می گوید.

- اشتباه فدراسیون فوتبال در معرفی زودهنگام گل گهر سیرجان به لیگ قهرمانان آسیا دو، حالا از یک اختلاف فوتبالی فراتر رفته و به مجلس شورای اسلامی رسیده است.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، ماجرای سهمیه آسیایی فوتبال ایران برای فصل پیش رو از ابتدا با تصمیم های عجیب همراه شد.

پایان ندادن لیگ برتر پس از جنگ با تصمیم فدراسیون فوتبال و معرفی استقلال و تراکتور به لیگ نخبگان آسیا از یک سو با اعتراض مواجه شد و سوی دیگر ماجرا عدم صدور مجوز حرفه ای باشگاه سپاهان بود که سه تیم گل گهر، چادرملو و پرسپولیس را مدعی حضور در لیگ قهرمانان آسیا دو کرد.

جالب اینکه در شرایطی که قرار بر این شد تا نماینده سوم ایران از طریق تورنمنت سه جانبه میان پرسپولیس، گل گهر و چادرملو مشخص شود، فدراسیون فوتبال پیش از برگزاری این رقابت ها، گل گهر را به کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی کرده بود.

آن هم در شرایطی که با برگزاری تورنمنت چادرملو برنده شد و باید راهی آسیا می شد.

در ادامه اما AFC با اعلام اینکه امکان تغییر نماینده معرفی شده وجود ندارد، پرونده را به ضرر نماینده یزد بست و حالا گل گهر به لیگ قهرمانان آسیا دو می رود.


برچسب ها: فدراسیون فوتبال - لیگ قهرمانان آسیا - استیضاح وزیر ورزش - فوتبال - قهرمانان آسیا - فدراسیون - لیگ قهرمانان
آخرین اخبار سرویس:

ورود مجلس به پرونده حذف چادرملو از آسیا؛ بررسی کمک 100 میلیاردی گل گهر و احتمال استیضاح وزیر ورزش

ورود مجلس به پرونده حذف چادرملو از آسیا؛ بررسی کمک 100 میلیاردی گل گهر و احتمال استیضاح وزیر ورزش