مطالب مرتبط:
حزب الله: هرگونه اشغال جدید از سوی اسراییل پاسخ خواهد داشت
حزب الله: انصارالله آماده بستن باب المندب در صورت محاصره حزب الله و لبنان است
حزب الله به خشم واکنش نشان داد: آمریکا دروغ گو دربارهٔ تسلط نیروی قدس!
حزب الله: تحریم های آمریکا ما را از ادامه مسیر مقاومت بازنمی دارد
واشنگتن حزب الله را رسما وارد تقابل با ایران کرد؛ از هدف گیری سلاح تا موجودیت حزب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 31 مرداد 1405 ساعت 19:002026-08-22بين الملل

حزب الله لبنان: عدم پاسخ به هر تجاوزی به معنای ضعف یا ناتوانی نیست


عضو شورای سیاسی حزب الله لبنان ضمن هشدار به اشغالگران درباره هرگونه ماجراجویی و پیشروی جدید در اراضی لبنان از آمادگی انصارالله یمن برای بستن باب المندب در حمایت از مقاومت لبنان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الدیار، محمود قماطی، عضو شورای سیاسی حزب الله لبنان گفت: حزب الله به طور کامل امکان ارتباط مستقیم با آمریکایی ها را نبسته است و این تصمیم بر اساس منافع و شرایط مناسب اتخاذ خواهد شد.

وی در یک مصاحبه تلویزیونی افزود: مقاومت تصمیم گرفته است که صبور باشد و به روند سیاسی جاری با هدف دستیابی به آزادی کامل اراضی و خروج و عقب نشینی اشغالگران از خاک لبنان، فرصتی بدهد.

قماطی تاکید کرد: مقاومت همچنان قوی و توانمند است و عدم پاسخ به هر تجاوزی به معنای ضعف یا ناتوانی نیست.

هرگونه تلاش دشمن اسراییلی برای پیشروی و اشغال اراضی یا مواضع جدید با پاسخی از سوی مقاومت متناسب با ماهیت تحولات میدانی مواجه خواهد شد.

وی درباره موضوع تپه های علی الطاهر نیز گفت: تصمیم فعلی مقاومت، ایستادگی و مقابله و بررسی همه گزینه های مربوط به این پرونده است.

قماطی قاطعانه حضور هرگونه نیروی ایرانی در صفوف مقاومت در جنوب لبنان را تکذیب کرد.

او تاکید کرد: پیوند دادن آزادسازی خاک لبنان به مسئله سلاح های مقاومت، روندی خطرناک است که حاکمیت و حقوق لب


برچسب ها: حزب الله لبنان - حزب الله - لبنان - الله - مقاومت - اشغالگران - مصاحبه تلویزیونی
آخرین اخبار سرویس:

حزب الله لبنان: عدم پاسخ به هر تجاوزی به معنای ضعف یا ناتوانی نیست

حزب الله لبنان: عدم پاسخ به هر تجاوزی به معنای ضعف یا ناتوانی نیست