مطالب مرتبط:
مرصاد؛ آن جا که تیپ قائم سمنان، آخرین رؤیای دشمن را در هم شکست
پادکست| مرصاد و هجوم دشمن منافق تا ایستادگی برای ایران
خدمت صادقانه و وحدت کلمه راهبرد شکست دشمن در جنگ ترکیبی است
سردار جان نثاری: شکست دشمن در اتحاد ملت و اقتدار نیروهای مسلح است
تنش های نظامی ایران و آمریکا | اطلاعیه فوری ارتش درباره ادامه جنگ: پاسخ به هر تهدید کوبنده تر خواهد بود / فرمانده کل ارتش هشدار داد: مسئولیت تجاوز دشمن برعهده آمریکاست؛ در صورت تکرار شرارت ها، اقدامات ما شدیدتر می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 مرداد 1405 ساعت 12:102026-07-28سياسي

123 شهید سهم همدان در شکست منافقین؛ پایان توهم نظامی دشمن در مرصاد


شهادت 123 نفر از نیروهای سپاه و بسیجی انصارالحسین(ع) همدان در عملیات مرصاد، گواه روشنی بر نقش پررنگ استان همدان در یکی از سرنوشت سازترین نبردهای سال پایانی جنگ تحمیلی هشت ساله است.

- 123 شهید سهم همدان در شکست منافقین؛ پایان توهم نظامی دشمن در مرصاد همدان-شهادت 123 نفر از نیروهای سپاه و بسیجی انصارالحسین(ع) همدان در عملیات مرصاد، گواه روشنی بر نقش پررنگ استان همدان در یکی از سرنوشت سازترین نبردهای سال پایانی جنگ تحمیلی هشت ساله است.

خبرگزاری مهر- گروه استان ها- محمدرضا بهرامی صفت: همدان در واپسین روزهای جنگ تحمیلی هشت ساله تنها پشتیبان جبهه ها نبود و این خطه کهن در عملیات مرصاد به یکی از کانون های اصلی مقاومت بدل شد و رزمندگانش در لحظه ای حساس، نقشی تعیین کننده در متوقف کردن آخرین قمار نظامی منافقین ایفا کردند؛ قماری که با پشتیبانی رژیم بعث عراق آغاز شد اما در تنگه چهارزبر با شکست سنگین پایان یافت.

در روزهایی که کشور هنوز در شوک حوادث سنگین تابستان 1367 از جمله حمله به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران و نیز فضای ناشی از پذیرش قطعنامه 598 قرار داشت، سازمان مجاهدین خلق با برداشت غلط از شرایط ایران تصور کرد زمان مناسبی برای ورود به خاک کشور و پیشروی سریع به سوی مرکز فراهم شده است.


برچسب ها: همدان - عملیات مرصاد - جنگ تحمیلی - مرصاد - استان همدان - منافقین - پایان
آخرین اخبار سرویس:

123 شهید سهم همدان در شکست منافقین؛ پایان توهم نظامی دشمن در مرصاد

123 شهید سهم همدان در شکست منافقین؛ پایان توهم نظامی دشمن در مرصاد