مطالب مرتبط:
الساعدی از نخست وزیر عراق خواست در قبال تجاوز سعودی به حشد الشعبی، موضعی قاطع اتخاذ کند
تناقض بزرگ عادل؟ / از ادعای «بله قربان گو» نبودن تا دست بوسی وزیر ارشاد! + فیلم
عراقچی در گفت وگو با وزیر خارجه بلغارستان به حمایت از حملات آمریکا به ایران اعتراض کرد / واکنش تند عراقچی به همتای بلغارستانی؛ اعتراض رسمی ایران به ادعای کمک به آمریکا در حملات علیه ایران
دولت عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد؛ «هیچ اطلاعاتی از حملات آمریکا و عربستان نداشتیم»
دولت عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 مرداد 1405 ساعت 16:102026-07-31بين الملل

ادعای العربی: نخست وزیر عراق تهدید به استعفا کرده است


شبکه قطری العربی به نقل از یک منبع در چارچوب هماهنگی گروه های شیعه عراق مدعی شد که «علی الزیدی» نخست وزیر این کشور تهدید به استعفا کرده است.

- شبکه قطری العربی به نقل از یک منبع در چارچوب هماهنگی گروه های شیعه عراق مدعی شد که علی الزیدی نخست وزیر این کشور تهدید به استعفا کرده است.

شبکه تلویزیونی العربی قطر در خبری به نقل از یک منبع در چارچوب هماهنگی گروه های شیعه در عراق مدعی شد که علی الزیدی نخست وزیر این کشور به علت آنچه عدم همراهی با وی در خصوص بسیاری از مسائل خوانده شده، تهدید به استعفا کرده است.

بر اساس گزارش العربی به نقل از این مقام چارچوب هماهنگی، همراهی نکردن گروه های عراقی برای تحویل سلاح ، یکی از علل اختلاف با نخست وزیر این کشور است.

تا کنون هیچ یک از منابع رسمی وابسته به دولت یا گروه های مقاومت عراق واکنشی به این ادعای العربی نشان نداده اند.

این خبر در حالی است که نخست وزیر عراق اعلام کرده است که همه گروه های عراقی باید سلاح خود را تا 30 سپتامبر تحویل دهند و سلاح باید در انحصار دولت باشد، ضرب الاجلی که به نظر نمی رسد در شرایط فعلی عراق و تلاش واشنگتن برای تحمیل خواسته های خود بر بغداد، شانسی برای اجرا داشته باشد.


برچسب ها: نخست وزیر - العربی - هماهنگی - عراق - استعفا - گروه - نخست
آخرین اخبار سرویس:

ادعای العربی: نخست وزیر عراق تهدید به استعفا کرده است

ادعای العربی: نخست وزیر عراق تهدید به استعفا کرده است