مطالب مرتبط:
تماس تلفنی اردوغان با ترامپ و رایزنی درباره ایران و توافق مکه
تماس تلفنی اردوغان با ترامپ و رایزنی درباره ایران و توافق مکه
تهران میزبان اولین دوره مسابقات نت بال ساحلی ایران
ویدیو| خداحافظی اولین داور بین المللی زن ایران
برگزاری اولین دوره مسابقات نت بال ساحلی ایران در تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 مرداد 1405 ساعت 15:152026-08-18بين الملل

ایران نگران «پیمان مکه» نیست/ اولین آزمون توافق حملات حوثی ها می تواند باشد


ایران نسبت به توافق دفاعی ترکیه، عربستان و پاکستان نگرانی ندارد و معتقد است در صورت درگیری با عربستان دو عضو دیگر وارد نخواهند شد.

- به گزارش سرویس بین الملل تابناک، پایگاه تحلیلی-خبری ژورنال نئو در مقاله ای نوشته است: پیمان دفاعی مکه، عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان را در زمانی گرد هم آورده است که اعتماد به معماری امنیتی منطقه ای تحت رهبری ایالات متحده فرسایش یافته است.

تحلیلگران منطقه ای که با آنها مشورت کرده ام، دشمن مشخصی را که این پیمان متوجه آن است، شناسایی نمی کنند.

  بنابراین، اهمیت واقعی آن ممکن است در این باشد که آیا بازدارندگی منطقه ای می تواند به یک معماری امنیتی جدید و قابل قبول تبدیل شود و اولین آزمایش جدی خود را پشت سر بگذارد.

پیمان دفاعی جدیدی که در مکه توسط عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان امضا شد، به عنوان یک معماری امنیتی منطقه ای جدید، یک ناتوی اسلامی ، یک اقدام احتیاطی در برابر غیرقابل اعتماد بودن آمریکا، یک بازدارنده برای ایران، یا پاسخی به اسراییل توصیف شده است.

  با این حال، مصاحبه هایی که با تحلیلگران منطقه ای انجام داده ام نشان می دهد که هیچ توصیف واحدی به طور کامل هدف آن را در بر نمی گیرد.

این توافق توجه تحلیلگرانی را که با آنها گفت و گو کرده ام به خود جلب می کند، زیرا اهمیت استراتژیک آن هنوز مشخص


برچسب ها: عربستان - پاکستان - منطقه - پیمان - معماری - امنیتی - دفاعی
آخرین اخبار سرویس:

ایران نگران «پیمان مکه» نیست/ اولین آزمون توافق حملات حوثی ها می تواند باشد

ایران نگران «پیمان مکه» نیست/ اولین آزمون توافق حملات حوثی ها می تواند باشد