مطالب مرتبط:
گزارش ویژه از شروع درخشان صیادمنش در لهستان/ ستاره ایرانی لخ: احساس می کنم سال هاست اینجا هستم
ببینید| خواستگاری استاد از دانشجو در جلسه دفاع پایان نامه
ستاره ایرانی لخ: احساس می کنم سال هاست اینجا هستم
میزبانی دانشگاه علوم و فنون خرمشهر از 2 هزار داوطلب کنکور سراسری
عضو هیأت رییسه مجلس: حلقه مفقوده، تبدیل پیروزی میدان به احساس امنیت و امید در جامعه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 مرداد 1405 ساعت 12:202026-08-18پزشكي

دانشجو باید از محیط دانشگاه لذت ببرد و در آن احساس تعلق کند


وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه دانشگاه باید محیطی بانشاط، پویا و امیدآفرین باشد، گفت: دانشجو باید از محیط دانشگاه لذت ببرد، - در آن احساس تعلق کند و در کشور بماند و خدمت کند.

محمدرضا ظفرقندی صبح امروز در نشست هم اندیشی با دانشجویان و فعالان رسانه که در ساختمان مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد، این نشست را نشانه ای از اعتماد به دانشجویان و شکل گیری امید، نشاط و انگیزه در کشور دانست و با بیان اینکه گفت وگو یعنی هم گفتن و هم شنیدن ، اظهار کرد: گفت وگو به تنهایی کافی نیست و باید به دنبال چرایی مسائل هم بود.

ما باید علت ها را بفهمیم، مسائل را تحلیل کنیم، از سطح به عمق برویم و سپس برای حل مشکلات اقدام کنیم.

این همان رویکردی است که یک خبرنگار کامل و یک روزنامه نگار کامل هم باید داشته باشد؛ یعنی سوژه را تا رسیدن به نتیجه دنبال کند.

ظفرقندی با اشاره به دوران دانشجویی خود و فعالیت در تهیه خبرنامه دانشگاهی، گفت: آن زمان با امکانات محدود، خبرنامه ای کوچک با کاغذ کاهی تهیه می کردیم و اخبار مهم را در سطح دانشگاه تهران توزیع می کردیم.

امروز، اما دسترسی به اخبار سریع تر شده و انتظار می رود انعکاس و پیگیری مسائل نیز دقیق تر و عمیق تر باشد.


برچسب ها: دانشگاه - دانشجویان - درمان و آموزش پزشکی - محمدرضا ظفرقندی - گفت وگو - نشست هم اندیشی - گفت
آخرین اخبار سرویس:

دانشجو باید از محیط دانشگاه لذت ببرد و در آن احساس تعلق کند

دانشجو باید از محیط دانشگاه لذت ببرد و در آن احساس تعلق کند