مطالب مرتبط:
جمیری: رسانه در جلوی میدان نبرد قرار دارد؛ضرورت تقویت انسجام و امید
خبرنگاران، پاسداران حقیقت در میانه طوفان دروغ های دشمن هستند
قلم خبرنگاران به اندازه فعالیت یک رزمنده در میدان دفاعی اثرگذار است
فرمانده سپاه قزوین: خبرنگاران، صدای رسای مظلومیت ملت ایران بودند
رسانه ها برای تزریق امید به جامعه پیش قدم شوند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 مرداد 1405 ساعت 10:502026-08-10سياسي

خبرنگاران قزوین در میانه میدان یأس و امید، پرچمداران امید شدند


فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) گفت: خبرنگاران قزوین در حوادث مختلف، از نبرد و تشییع پیکر مطهر امام شهیدمان تا عرصه خدمت رسانی و محرومیت زدایی، - قزوین- فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) گفت: خبرنگاران قزوین در حوادث مختلف، از نبرد و تشییع پیکر مطهر امام شهیدمان تا عرصه خدمت رسانی و محرومیت زدایی، در کنار مردم و نیروهای انقلاب ایستادند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار رستمعلی رفیعی آتانی در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار که پیش از ظهر دوشنبه در سالن جلسات اداره اوقاف شهرستان ها برگزار شد، اظهار کرد: اصحاب رسانه قزوین در تمامی حوادث خوش درخشیده اند و از سال گذشته تا امروز با تولید بیش از 5 هزار خبر، پا به پای مردم و پاسداران انقلاب ایستادند.

وی افزود: خبرنگاران استان نه تنها اخبار نبرد، بلکه خدمات محرومیت زدایی و تلاش های بسیج سازندگی را نیز به صدر اخبار استان آوردند و اجازه ندادند بخش مهمی از اقدامات و خدمات انجام شده در این عرصه ها مغفول بماند.

فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین بیان کرد: در حماسه تشییع پیکر مطهر امام شهیدمان نیز خبرنگاران قزوینی در تهران، قم و مشهد، راوی صدق و سیمای پرشور مردم قزوین بودند.

رفیعی آتانی ادامه داد: شهادت می دهم که خبرنگاران قزوین مایه آرامش، غرور و آبروی این دیار هستند و هر جا که لازم بود، قامت اف


برچسب ها: خبرنگار - محرومیت زدایی - خبرنگاران - قزوین - فرمانده سپاه - محرومیت - تشییع پیکر
آخرین اخبار سرویس:

خبرنگاران قزوین در میانه میدان یأس و امید، پرچمداران امید شدند

خبرنگاران قزوین در میانه میدان یأس و امید، پرچمداران امید شدند