مطالب مرتبط:
150 هکتار زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهر قیدار زنجان الحاق می شود
150 هکتار زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در قیدار تامین شد
پویش «هیچ کس تنها نیست؛ با هم علیه سرطان» تعهد ملی برای ارتقای کیفیت زندگی است
«آزمون نهایی» مرز دشواری و عدالت آموزشی کجاست؟
مدرسه سازی، زمینه ساز تربیت نسل آینده و تحقق عدالت آموزشی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 مرداد 1405 ساعت 22:402026-07-27اجتماعي

اجرای 10 برنامه ملی برای عدالت و ارتقای کیفیت آموزشی و 2 طرح برای توانمندسازی معلمان


وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برنامه های این وزارت برای جبران افت تحصیلی دانش آموزان گفت: با وجود محدودیت های موجود در تأمین نیروی انسانی تلاش کرده ایم کمترین دغدغه متوجه دانش آموزان و خانواده ها باشد.

- وزیر آموزش و پرورش خبر داد اجرای 10 برنامه ملی برای عدالت و ارتقای کیفیت آموزشی و 2 طرح برای توانمندسازی معلمان اردبیل (ایسنا) - وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برنامه های این وزارت برای جبران افت تحصیلی دانش آموزان گفت: با وجود محدودیت های موجود در تأمین نیروی انسانی تلاش کرده ایم کمترین دغدغه متوجه دانش آموزان و خانواده ها باشد.

همچنین افت آموزشی ناشی از آموزش های غیرحضوری سال های گذشته نیز با اجرای برنامه های جبرانی در حال پیگیری است.

علیرضا کاظمی دوشنبه پنجم مرداد در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اردبیل افزود: طرح حامی برای جبران افت تحصیلی در دوره ابتدایی و برنامه های تقویتی در دوره های متوسطه اول و دوم با اختصاص اعتبارات لازم در حال اجراست و وزارت آموزش و پرورش در کنار استان ها قرار دارد تا اجازه ندهد دانش آموزان از این ناحیه آسیب ببینند.

وی با بیان اینکه مهم ترین راهبرد این وزارتخانه، توسعه عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت است، اظهار کرد: برای تحقق این هدف 10 برنامه کلان طراحی و تدوین شده است که اجرای آن ها در سراسر کش


برچسب ها: وزیر آموزش و پرورش - آموزش و پرورش - دانش آموزان - آموزش - برنامه - وزیر آموزش - کیفیت آموزشی
آخرین اخبار سرویس:

اجرای 10 برنامه ملی برای عدالت و ارتقای کیفیت آموزشی و 2 طرح برای توانمندسازی معلمان

اجرای 10 برنامه ملی برای عدالت و ارتقای کیفیت آموزشی و 2 طرح برای توانمندسازی معلمان