مطالب مرتبط:
اعتراف رسانه های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه های انقلابی است
اعتراف رسانه های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه های انقلابی است
روزنامه پاکستانی: ترامپ به شکست حماسی اعتراف کند
بیانیه دبیرکل مجمع خبرنگاران و نویسندگان دفاع مقدس و مقاومت به مناسبت روز خبرنگار
دبیرکل مجمع خبرنگاران و نویسندگان دفاع مقدس و مقاومت به مناسبت روز خبرنگار بیانیه صادر کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 مرداد 1405 ساعت 06:352026-08-08سياسي

بیانیه سپاه به مناسبت روز خبرنگار: اعتراف رسانه های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه های انقلابی است


رسانه های جهان، با اذعان به ناکامی واشنگتن در غلبه بر جمهوری اسلامی، به وضوح از «شکست» و «تله خودساخته» ترامپ در جنگ علیه ایران سخن می گویند و حتی اعتراف می کنند که تفاهم نامه های حاصله، - سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای به مناسبت 17 مرداد، روز خبرنگار و سالروز شهادت شهید محمود صارمی تاکید کرد که اعتراف رسانه های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه های انقلابی در مقابله با دروغ پراکنی های دشمنان است.

به گزارش جماران از سپاه نیوز، متن بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت 17 مرداد، روز خبرنگار و سالروز شهادت شهید محمود صارمی به شرح ذیل است: بسم الله الرحمن الرحیم ن وَ الْقَلَمِ وَ مَا یَسْطُرُونَ جامعه متعهد و انقلابی خبرنگاران و اصحاب رسانه ایران اسلامی؛ سلام و درود خداوند بر شما خبرنگاران و اصحاب رسانه که در مسیر روشنگری و در بحرانی ترین شرایط، چشمه سار امید و بصیرت و پرچمدار حقانیت و صلابت برای ملت ایران بوده اید.

17 مرداد، یادآور مجاهدت خستگی ناپذیر شهید محمود صارمی و دیگر شهدای سرافراز خبرنگار؛ نماد تعهد و دلدادگی اصحاب رسانه به کیان انقلاب و ایران اسلامی و آرمانهای والا و تمدن ساز آن است.


برچسب ها: سپاه پاسداران انقلاب - خبرنگار - رسانه های انقلابی - روز خبرنگار - شهید محمود صارمی - انقلاب - رسانه
آخرین اخبار سرویس:

بیانیه سپاه به مناسبت روز خبرنگار: اعتراف رسانه های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه های انقلابی است

بیانیه سپاه به مناسبت روز خبرنگار: اعتراف رسانه های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه های انقلابی است