مطالب مرتبط:
کشف 30 تن مواد غذایی غیربهداشتی در شاهرود
کشف 30 تن مواد غذایی غیربهداشتی در شاهرود
از کشف انبار احتکار لوازم خانگی تا توقیف خودرو شوتی در استان یزد
فعالیت های بندر بوشهر در حوزه های مواد غذایی تخصصی شود
کدام مواد غذایی برای سلامت قلب مفید است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 مرداد 1405 ساعت 22:302026-07-30حوادث

کشف 30 تن مواد غذایی غیربهداشتی در شاهرود؛ انبار پلمب شد


فرمانده انتظامی استان سمنان از کشف 30 تن مواد غذایی غیر بهداشتی در شاهرود خبر داد و گفت: متهم دستگیر و انبار مذکور پلمب شد.

- کشف 30 تن مواد غذایی غیربهداشتی در شاهرود؛ انبار پلمب شد سمنان- فرمانده انتظامی استان سمنان از کشف 30 تن مواد غذایی غیر بهداشتی در شاهرود خبر داد و گفت: متهم دستگیر و انبار مذکور پلمب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سیدموسی حسینی شامگاه پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل فرماندهی انتظامی سمنان اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان شاهرود در اجرای طرح های نظارتی و مقابله با عرضه کالاهای غیراستاندارد، با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی یک انبار نگهداری مواد غذایی در این شهرستان شدند.

وی افزود: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی و بازرسی از محل 30 تن انواع مواد غذایی غیربهداشتی را کشف کردند محموله ای که می توانست سلامت شهروندان را با مخاطره مواجه کند.

فرمانده انتظامی استان سمنان با بیان اینکه ارزش این مواد غذایی توسط کارشناسان 50 میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

حسینی با تأکید بر تداوم نظارت پلیس بر فعالیت صنوف و مراکز عرضه مواد غذایی، افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه تولی


برچسب ها: مواد غذایی - فرمانده انتظامی استان - بهداشتی - شاهرود - غذایی - غیربهداشتی - فرمانده انتظامی
آخرین اخبار سرویس:

کشف 30 تن مواد غذایی غیربهداشتی در شاهرود؛ انبار پلمب شد

کشف 30 تن مواد غذایی غیربهداشتی در شاهرود؛ انبار پلمب شد