مطالب مرتبط:
ادعای رییس مجلس آمریکا درباره پایان جنگ ایران و آمریکا
ادعای جدید رییس دولت تروریستی آمریکا: تنگه هرمز باز است
گزارش وال استریت ژورنال از چالش خلع سلاح حزب الله و بن بست مذاکرات رم
رییس فدراسیون بدمینتون: قول مدال نمی دهم، اما امیدوارم در ناگویا و داکار اتفاقات خوبی بیفتد/ هدف اصلی ما کسب سهمیه المپیک لس آنجلس است
قوه قضاییه: ادعای نماینده مجلس درباره «نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی» صحت ندارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 مرداد 1405 ساعت 16:402026-08-07بين الملل

ادعای رییس شاباک درباره هدف موافقت حماس با خلع سلاح


رییس شاباک در سخنانی ادعا کرد موافقت حماس با بند خلع سلاح در چارچوب طرح «شورای صلح غزه»، اقدامی تاکتیکی برای خرید زمان و بازسازی توان این جنبش است.

- رییس شاباک در سخنانی ادعا کرد موافقت حماس با بند خلع سلاح در چارچوب طرح شورای صلح غزه ، اقدامی تاکتیکی برای خرید زمان و بازسازی توان این جنبش است.

رسانه های اسراییلی گزارش دادند دیوید زینی رییس سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) در نشست کابینه امنیتی این رژیم نسبت به خطرات اجرای نقشه راه شورای صلح غزه هشدار داده است.

منابع حاضر در این نشست به نقل از زینی گفتند که وی هشدار شدید اللحنی را داده مبنی بر اینکه جنبش حماس به این نقشه راه از زاویه ای کاملا متفاوت با تصور مقامات اسراییلی می نگرد.

وی اظهار داشت: حماس امضای این نقشه راه را یک دستاورد سیاسی و آن را در امتداد پیروزی نظامی بر اسراییل در عملیات هفتم اکتبر می داند.

رییس شاباک همچنین به موافقت حماس با بند مربوط به خلع سلاح به عنوان بخشی از این طرح اشاره کرد و گفت این موافقت بخشی از یک عملیات فریب سازمان یافته با هدف ایجاد برداشتی متفاوت از واقعیت میدانی است.

زینی در ادامه تاکید کرد که هدف اصلی حماس از این رویکرد، خرید زمان است؛ زیرا این جنبش بر این باور است که اسراییل تا پیش از انتخابات آینده، عملیات نظامی جدیدی علیه


برچسب ها: نقشه راه - خلع سلاح - اسراییل - شاباک - حماس - موافقت - رسانه های اسراییلی
آخرین اخبار سرویس:

ادعای رییس شاباک درباره هدف موافقت حماس با خلع سلاح

ادعای رییس شاباک درباره هدف موافقت حماس با خلع سلاح