مطالب مرتبط:
فارن افرز: حضور نظامی آمریکا در خاورمیانه به بن بست رسیده است
هشدار ظریف درباره مذاکرات ایران و آمریکا؛ چرا اروپا را نمی توان حذف کرد؟
گزارش رسانه آمریکایی از اقدام ایران برای پایان حضور آمریکا درخلیج فارس
معاون رییس جمهور آمریکا: در میانه بازی با ایران هستیم | دعای ونس: ایران اجازه عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز را می دهد
معاون رییس جمهور آمریکا: در میانه بازی با ایران هستیم | ادعای ونس: ایران اجازه عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز را می دهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 مرداد 1405 ساعت 09:052026-08-09سياسي

مالکی: آمریکا اجازه حضور در مذاکرات را ندارد


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مذاکرات ایران و عمان درباره استفاده بهینه، مدیریت و کنترل تنگه هرمز پیشرفت های خوبی داشته و اکنون در آستانه نهایی شدن است؛ - به گزارش تابناک به نقل از دانشجو؛ فداحسین مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، درباره آخرین وضعیت تنگه هرمز گفت: موضوع تنگه هرمز در شرایط فعلی صرفاً میان ایران و عمان مطرح است و ارتباطی با آمریکا ندارد؛ هرچند آمریکا به عنوان کشور ثالث تلاش می کند در کنار عمان قرار بگیرد و درباره آبراه جنوبی و کریدور جنوبی که در آب های عمان قرار دارد، نقش آفرینی کند.

وی افزود: جلساتی که میان ایران و عمان برگزار می شود، صرفاً در خصوص استفاده بهینه، مدیریت و کنترل تنگه هرمز و با مشارکت دو کشور است.

این مذاکرات تاکنون پیشرفت های خوبی داشته و عمانی ها نیز پذیرفته اند که به هر حال به طور موقت از مسیر جنوبی استفاده نشود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: در حال حاضر دو کشور بر روی مسیر مشخصی که مورد نظر ایران نیز هست و به عنوان مسیر پیشنهادی مطرح شده، تمرکز کرده اند و مذاکرات در این زمینه در آستانه نهایی شدن قرار دارد.

مالکی تصریح کرد: اگر این توافق تحقق پیدا کند، کنترل تنگه هرمز کماکان در اختیار ایران خواهد بود و کشور ثالثی نمی تواند در مدیریت و ک


برچسب ها: تنگه هرمز - ایران و عمان - کمیسیون امنیت ملی - عضو کمیسیون امنیت - کمیسیون امنیت - عمان - مذاکرات
آخرین اخبار سرویس:

مالکی: آمریکا اجازه حضور در مذاکرات را ندارد

مالکی: آمریکا اجازه حضور در مذاکرات را ندارد