مطالب مرتبط:
بیمارستان مشگین شهر سال آینده افتتاح می شود
روایتی از افتتاح باشکوه تا فرونشست نگران کننده یک پروژه در یاسوج
افتتاح 23 پروژه عمرانی، فرهنگی و ورزشی منطقه 20
افتتاح 23 پروژه فرهنگی و ورزشی منطقه 20 تهران
افتتاح مجموعه های ورزشی در محلات کم برخوردار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 مرداد 1405 ساعت 10:002026-08-16اقتصادي

پل کمربندی سرعین در دهه فجر افتتاح می شود


شهردار سرعین با حضور در خبرگزاری مهر از افتتاح فاز اول پل بزرگ کمربندی این شهر در دهه فجر امسال خبر داد و آن را راه حلی برای معضل چندین دهه ای ترافیک شهری دانست.

- اردبیل- شهردار سرعین با حضور در خبرگزاری مهر از افتتاح فاز اول پل بزرگ کمربندی این شهر در دهه فجر امسال خبر داد و آن را راه حلی برای معضل چندین دهه ای ترافیک شهری دانست.

صاحبعلی رام، عصر شنبه به مناسبت روز خبرنگار، با حضور در دفتر خبرگزاری مهر استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تبریک این روز به فعالان رسانه ای، از پیشرفت فیزیکی پروژه پل بزرگ کمربندی سرعین خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این پروژه در پاسخ به معضل چندین دهه ای ترافیک شهری و در راستای مطالبات شهروندان و گردشگران طراحی و اجرا شده است، اظهار کرد: فاز اول این پل، ان شاءالله در دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید.

شهردار سرعین با تشریح مشخصات فنی این پروژه، افزود: این پل با دارا بودن ویژگی های منحصربه فرد، یکی از نزدیک ترین پل های کشور از نظر مشخصات سازه ای محسوب می شود؛ به طوری که ارتفاع ستون های آن به 36 متر رسیده و طول لوپ فاز اول نیز 450 متر است.


برچسب ها: شهردار سرعین - خبرگزاری مهر - ترافیک شهری - کمربندی - شهر - دهه فجر - سرعین
آخرین اخبار سرویس:

پل کمربندی سرعین در دهه فجر افتتاح می شود

پل کمربندی سرعین در دهه فجر افتتاح می شود