مطالب مرتبط:
اجرای 29 پروژه آبرسانی با اعتبار 233 میلیارد تومان در باغملک
اختصاص 150 میلیارد تومان اعتبار برای طرح های عمرانی و خدماتی زرندیه
دولت 400 میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی جاده های رانشی بابل و سوادکوه درنظر گرفت
اختصاص بیش از 194 میلیارد ریال برای اجرای 67 پروژه عمرانی در شهرستان نقده
افزایش اعتبار ساماندهی مزار شهدای ماهنشان به یک میلیارد تومان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 مرداد 1405 ساعت 08:152026-07-27اقتصادي

اجرای پروژه های خدماتی و اداری در سیستان و بلوچستان نیازمند 348 میلیارد تومان اعتبار


معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه پروژه های ساختمانی و تاسیسات دولتی استان برای اجرا به بیش از سه هزار و 480 میلیارد ریال (348 میلیارد تومان) اعتبار نیاز دارند، - اجرای پروژه های خدماتی و اداری در سیستان و بلوچستان نیازمند 348 میلیارد تومان اعتبار سیستان و بلوچستان (ایسنا) - معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه پروژه های ساختمانی و تاسیسات دولتی استان برای اجرا به بیش از سه هزار و 480 میلیارد ریال (348 میلیارد تومان) اعتبار نیاز دارند، گفت: این طرح ها با هدف توسعه زیرساخت های اداری، فرهنگی و خدماتی و ارتقای کیفیت خدمت رسانی به مردم در دست اجرا هستند.

نیما رخشا در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: این پروژه ها شامل احداث فرمانداری های جدید شهرستان های گلشن و تفتان، اجرای فاز نخست مصلای نیمروز، ساخت مجتمع های فرهنگی زاهدان و هیرمند و همچنین احداث ساختمان اداره پست زابل است.

وی افزود: مجموع زیربنای این طرح ها 9 هزار و 814 مترمربع است و با بهره برداری از آنها زیرساخت های مورد نیاز برای ارائه خدمات بهتر و مطلوب تر به شهروندان در نقاط مختلف استان تقویت خواهد شد.


برچسب ها: سیستان و بلوچستان - میلیارد تومان - میلیارد - اداره کل راه و شهرسازی - بلوچستان - پروژه ها - پروژه های ساختمانی
آخرین اخبار سرویس:

اجرای پروژه های خدماتی و اداری در سیستان و بلوچستان نیازمند 348 میلیارد تومان اعتبار

اجرای پروژه های خدماتی و اداری در سیستان و بلوچستان نیازمند 348 میلیارد تومان اعتبار