مطالب مرتبط:
طرح های هادی 940 روستای مازندران در انتظار بازنگری
بازنگری در طرح هادی احتشامیه اراک برای جبران کمبود فضاهای فرهنگی و عمومی آغاز شد
آغاز عملیات بازنگری طرح هادی منطقه احتشامیه اراک با هدف جبران کمبود سرانه های عمومی
توقف مجدد ساختمان امور مالیاتی کرمان؛ بازنگری طرح در کمیسیون ماده 5
افزایش 1000 هکتار به محدوده شهر بوشهر در بازنگری طرح جامع
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 مرداد 1405 ساعت 09:052026-08-19سياسي

بازنگری طرح هادی 54 روستای اسدآباد تا پایان سال جاری


مدیر بنیاد مسکن اسدآباد، از بازنگری طرح هادی 54 روستای این شهرستان تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: با پیگیری های انجام شده و بهره گیری از اعتبارات در اختیار نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، - همدان (ایسنا) - مدیر بنیاد مسکن اسدآباد، از بازنگری طرح هادی 54 روستای این شهرستان تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: با پیگیری های انجام شده و بهره گیری از اعتبارات در اختیار نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، اعتبارات استانی، دو درصد نفت و گاز، ملی و سایر منابع، تاکنون بازنگری طرح هادی 45 روستا ابلاغ شده و بازنگری 9 روستای دیگر نیز تا پایان سال به اتمام می رسد.

علی جلالی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به پایان افق طرح هادی در بسیاری از روستاهای شهرستان، افزود: بازنگری این طرح ها با توجه به مشکلات و کمبود فضای ساخت وساز در برخی روستاها، زمینه ساز توسعه روستایی، جلوگیری از ساخت وسازهای غیرمجاز، ایجاد فضای بازی برای کودکان، اشتغال و درآمد پایدار از طریق مسکن های معیشت محور و کارگاه های کوچک خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: تسریع در روند بررسی و تصویب طرح های بازنگری، نیازمند همکاری دستگاه های اجرایی و پاسخ گویی به موقع به استعلامات است.


برچسب ها: بازنگری طرح هادی - بازنگری - روستا - طرح هادی - اسدآباد - پایان سال - طرح ها
آخرین اخبار سرویس:

بازنگری طرح هادی 54 روستای اسدآباد تا پایان سال جاری

بازنگری طرح هادی 54 روستای اسدآباد تا پایان سال جاری