|
| دوشنبه، 1 تیر 1405 ساعت 00:302026-06-21سياسي
سردار اسماعیل قاآنی در پیامی به صهیونیست ها هشدار داد: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال 2000 بار دیگر تکرار خواهد شد؛ همان سالی که با خفت و خواری از این سرزمین فرار کردید.
- به گزارش جماران، سردار قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه نوشت: بسم الله الرحمن الرحیم سربازان متجاوز و تروریست صهیونیست، کمتر از 4 روز 100 نفر تلفات دادید!!! اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال 2000 بار دیگر تکرار خواهد شد؛ همان سالی که با خفت و خواری از این سرزمین فرار کردید.
امروز نیز اگر بر تجاوز و اشغالگری اصرار ورزید، با ذلت و شکست با لگد بیرون رانده خواهید شد.
خود دانید.
برچسب ها: جنوب لبنان -
صهیونیست -
صهیونیست ها -
سردار قاآنی -
فرمانده نیروی قدس سپاه -
خفت و خواری -
سردار اسماعیل قاآنی |
آخرین اخبار سرویس:
|
هشدار سردار قاآنی به زبان عبری خطاب به صهیونیست ها: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، با لگد بیرون رانده خواهید شد
هشدار سردار قاآنی به زبان عبری خطاب به صهیونیست ها: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، با لگد بیرون رانده خواهید شد
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.