مطالب مرتبط:
اقامه آیین عبادی سیاسی نماز جمعه در گیلان
برگزاری نماز شب اول قبر و آیین شام غریبان رهبر شهید در مساجد استان البرز
تصاویر/ آیین عبادی سیاسی نماز جمعه شهرستان دلگان
پیش بینی فوری هواشناسی از گرم ترین هفته سال | هشدار سطح زرد برای 14 استان؛ گرمای 42 درجه ای تهران در راه است / موج گرما از جمعه تا پنجشنبه هفته آینده در اغلب نقاط کشور؛ مصرف انرژی را مدیریت کنید
خطیب جمعه کیش: حضور گسترده مردم در آیین تشییع رهبر شهید مجاهدتی ملی بود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 تیر 1405 ساعت 17:352026-07-10سياسي

آیین وحدت بخش نماز جمعه در نقاط مختلف استان یزد


ائمه جمعه در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان های مختلف استان یزد، تشییع باشکوه رهبر شهید امت را یک همه پرسی ملت ایران و مایه خشم و غضب دشمنان عنوان کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، امام جمعه مهریز حضور میلیونی مردم در تشییع رهبر شهید امت را جلوه ای از وفاداری، ولایت مداری و بصیرت ملت ایران توصیف کرد و گفت: این حضور عظیم، پیام روشنی به دشمنان انقلاب اسلامی بود که مردم ایران همچنان پای آرمان های انقلاب و ولایت ایستاده اند.

حجت الاسلام محی الدینی با اشاره به فرارسیدن 21 تیر، سالروز قیام مردم در مسجد گوهرشاد و روز عفاف و حجاب افزود: عفاف و حجاب از ارکان سلامت اخلاقی جامعه و استحکام خانواده و از ضروریات دین اسلام است و بی توجهی به این واجب الهی، آسیب های اجتماعی و خانوادگی را به دنبال خواهد داشت.

امام جمعه موقت بافق با بیان اینکه تشییع باشکوه رهبر شهید، نگاه جهانیان را به خود جلب کرد، اظهار داشت: حضور میلیونی مردم در شهر های مختلف به ویژه تهران، قم و مشهد، نشان داد که مردم با وجود گرمای هوا و دشواری های مسیر نتوانستند در خانه بمانند و برای وداع با رهبر شهید خود به میدان آمدند.

حجت الاسلام ملاحسینی ادامه داد: عاملان این جنایت، حداقل انتظار ملت ایران است.


برچسب ها: خطبه های نماز جمعه - استان یزد - نماز جمعه - ملت ایران - جمعه - عفاف و حجاب - ایران
آخرین اخبار سرویس:

آیین وحدت بخش نماز جمعه در نقاط مختلف استان یزد

آیین وحدت بخش نماز جمعه در نقاط مختلف استان یزد