مطالب مرتبط:
روایت توانیر از خسارت سنگین جنگ رمضان؛ «تنها مانده ایم و هیچ کمکی دریافت نکرده ایم!»
تاکنون بابت خسارتهای جنگ رمضان کمکی دریافت نکردیم
4200 مگاوات آسیب جنگ به شبکه برق/ خسارت از مرز 60 هزار میلیارد تومان گذشته است
چند هفته سخت در پیش داریم/ آمادگی صنعت برق برای پیک مصرف تابستان
4200 مگاوات آسیب جنگ به شبکه برق کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 تیر 1405 ساعت 16:102026-07-12سياسي

پس از جنگ رمضان؛ صنعت برق هنوز کمکی برای جبران خسارت ها دریافت نکرده است


مدیرعامل شرکت توانیر، خسارت صنعت برق در جنگ رمضان را بیش از 60 همت اعلام و تاکید کرد: تاکنون به غیر از منابع داخلی هیچ کمکی برای رفع خسارت ها دریافت نشده است.

- پس از جنگ رمضان؛ صنعت برق هنوز کمکی برای جبران خسارت ها دریافت نکرده است مدیرعامل شرکت توانیر، خسارت صنعت برق در جنگ رمضان را بیش از 60 همت اعلام و تاکید کرد: تاکنون به غیر از منابع داخلی هیچ کمکی برای رفع خسارت ها دریافت نشده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما محمد اله داد مدیرعامل شرکت توانیر در نشست دو جانبه با 15 نماینده مجلس شورای اسلامی از حوزه های انتخابیه 7 استان کشور، خسارات وارده به شبکه برق در دوران جنگ تحمیلی رمضان را بیش از 60 همت عنوان و تاکید کرد: تاکنون به غیر از منابع داخلی هیچ کمکی برای رفع خسارت های شبکه برق دریافت نکردیم.

اله داد عدم وصول مناسب مطالبات برق مصرفی مشترکان به ویژه صنایع را از دیگر دشواری ها بر سر راه تامین نقدینگی و در نتیجه اخلال در پرداخت هزینه های اصلاح و بهینه سازی شبکه های فرسوده، هوشمندسازی و توسعه و احداث شبکه های جدید عنوان کرد که پروژه های ضروری شبکه را تحت تاثیر قرار داده و از سوی دیگر وجود بیش از 500 هزار انشعاب غیرمجاز و بعضا عدم همکاری برای نصب شمارشگر موقت انرژی، مشکلات ناپایداری و افت ولتاژ شبکه را دوچندان ساخته است.


برچسب ها: مدیرعامل شرکت توانیر - خسارت ها - خسارت - شرکت توانیر - صنعت برق - رمضان - مدیرعامل
آخرین اخبار سرویس:

پس از جنگ رمضان؛ صنعت برق هنوز کمکی برای جبران خسارت ها دریافت نکرده است

پس از جنگ رمضان؛ صنعت برق هنوز کمکی برای جبران خسارت ها دریافت نکرده است