مطالب مرتبط:
شبکه جاده ای کشور فعال است/ جریان بی وقفه تأمین کالاهای اساسی در بنادر
تأمین 95 هزار تن کالای اساسی در اردبیل
واردات گاز ترکیه از ایران 65 درصد افزایش یافت| ایران دومین تأمین کننده گاز آنکارا شد
نرخ تورم بخش مسکن در سال 1404؛ از اوج 39 درصدی تا کاهش به 34.2 درصد
4 ماه بلاتکلیفی در بازار موبایل/ سیاست واردات همچنان نامشخص است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 تیر 1405 ساعت 15:152026-07-20اقتصادي

انتقال واردات کالاهای اساسی به 6 ماه ابتدایی سال برای کاهش هزینه تأمین


معاون وزیر جهاد کشاورزی از حذف محدودیت های ثبت سفارش برای خرید کالاهای اساسی در 6 ماهه نخست سال خبر داد.

محمدرضا طلایی، معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، در گفتگویی از حذف محدودیت های ثبت سفارش برای واردات نهاده ها و کالاهای اساسی خبر داد و اظهار داشت: با توجه به اینکه بهترین زمان خرید نهاده ها و کالاهای اساسی در بازارهای جهانی 6 ماهه نخست سال است، وزارت جهاد کشاورزی همه شرایط را برای انجام خریدها در این بازه زمانی فراهم کرده است.

به گزارش تسنیم، وی افزود: پیش از این برای ثبت سفارش محدودیت هایی وجود داشت؛ به عنوان مثال، اگر نیاز سالانه کشور به واردات ذرت حدود 11 میلیون تن بود، ثبت سفارش به صورت مرحله ای و ماهانه انجام می شد، اما اکنون این محدودیت ها برداشته شده است.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: وقتی می دانیم تا پایان شهریور بهترین زمان خرید ذرت با قیمت مناسب است، چرا باید ثبت سفارش را محدود کنیم؟ اکنون امکان ثبت سفارش کل نیاز کشور فراهم شده تا تجار بتوانند کالا را در زمان مناسب خریداری کنند و سپس در طول سال به تدریج حمل و وارد کشور کنند.

مهم، انجام خرید در زمان مناسب است.

طلایی با بیان اینکه فرآیند ثبت سفارش به طور قابل توجهی تسهیل شده است، تصریح کرد: سقف و سابقه ثبت سفارش حذف شده و شرایط برای


برچسب ها: کالاهای اساسی - جهاد کشاورزی - ثبت سفارش - وزارت جهاد کشاورزی - وزیر جهاد کشاورزی - 6 ماهه نخست - محدودیت
آخرین اخبار سرویس:

انتقال واردات کالاهای اساسی به 6 ماه ابتدایی سال برای کاهش هزینه تأمین

انتقال واردات کالاهای اساسی به 6 ماه ابتدایی سال برای کاهش هزینه تأمین