مطالب مرتبط:
خراسان رضوی، پیشران تولید گیاهان دارویی در کشور | هدف گذاری برای توسعه کشت زراعی «آنغوزه» با ارزش اقتصادی بالا
خدادادی: واگذاری فعالیتهای اقتصادی به بخش خصوصی به ارتقا بهره وری منتهی می شود
بندر کاسپین، پیشران دیپلماسی اقتصادی و هاب اصلی لجستیک در کریدورهای شمال-جنوب
خدادادی: واگذاری فعالیتهای اقتصادی به بخش خصوصی به ارتقا بهره وری منتهی می شود
هشدار دبیرکل اتحادیه عرب نسبت به تشدید خشونت منطقه ای و رکود اقتصادی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 تیر 1405 ساعت 10:302026-07-20اقتصادي

بی ثباتی اقتصادی و کمبود نقدینگی، تولید را تحت فشار قرار داده است


رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی لرستان با اشاره به تداوم رکود در بخش تولید، افزایش تورم و دشواری تأمین مالی بنگاه ها گفت: امروز واحدهای صنعتی علاوه بر مشکلات ناشی از رکود، - رییس اتاق بازرگانی لرستان: بی ثباتی اقتصادی و کمبود نقدینگی، تولید را تحت فشار قرار داده است لرستان (ایسنا) - رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی لرستان با اشاره به تداوم رکود در بخش تولید، افزایش تورم و دشواری تأمین مالی بنگاه ها گفت: امروز واحدهای صنعتی علاوه بر مشکلات ناشی از رکود، با بی ثباتی اقتصادی و محدودیت منابع مالی مواجه هستند.

محمد خاکی در نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی لرستان، ضمن قدردانی از حضور معاون اقتصادی و مدیران ستادی در استان، اظهار کرد: روز گذشته جلسه ای با حضور مدیران ستادی، کارآفرینان و فعالان حوزه های مختلف به ویژه بخش معدن در اتاق بازرگانی لرستان برگزار شد که حدود چهار ساعت به طول انجامید و مسائل و دغدغه های فعالان اقتصادی در قالب پرسش و پاسخ مطرح شد.

وی با قدردانی از معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان برای برگزاری این نشست، افزود: امیدواریم این جلسات بتواند زمینه رفع بخشی از مشکلات فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان استان را فراهم کند.


برچسب ها: رییس اتاق بازرگانی - اتاق بازرگانی - لرستان - اقتصادی - کشاورزی لرستان - واحدهای صنعتی - بازرگانی
آخرین اخبار سرویس:

بی ثباتی اقتصادی و کمبود نقدینگی، تولید را تحت فشار قرار داده است

بی ثباتی اقتصادی و کمبود نقدینگی، تولید را تحت فشار قرار داده است