مطالب مرتبط:
نخست وزیر عراق: پس از پایان مهلت تعیین شده سلاح ها در اختیار دولت خواهد بود
پیام رسمی پزشکیان به نخست وزیر پاکستان
نخست وزیر عراق: برای همگرایی آمریکا و ایران تلاش می کنیم
قدردانی عراقچی از دولت و ملت عراق در میزبانی مراسم تشییع امام شهید
پیام قدردانی عراقچی از مردم و دولت عراق
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 تیر 1405 ساعت 19:202026-07-09بين الملل

نخست وزیر عراق: سلاح به طور کامل در انحصار نهادهای رسمی دولت قرار خواهد گرفت


علی الزیدی نخست وزیر عراق با تأکید بر ادامه مبارزه با فساد بدون هیچ گونه استثنا، اعلام کرد که پس از پایان مهلت تعیین شده، سلاح به طور کامل در انحصار نهادهای رسمی دولت قرار خواهد گرفت.

- به گزارش جماران، به نقل از ایسنا، علی الزیدی، نخست وزیر عراق، امروز پنج شنبه تأکید کرد که دولت بدون هیچ استثنا یا خط قرمزی به مبارزه با فساد ادامه می دهد.

بر اساس گزارش الحدث، وی با اشاره به پرونده های فساد در عراق گفت دولت جدید بغداد در برخورد با این پرونده ها هیچ رویکرد گزینشی نداشته و فساد یک موضوع جنایی است که ارتباطی با طایفه، قومیت یا وابستگی های سیاسی شخص ندارد.

الزیدی همچنین از متهمان خواست اموال اختلاس شده را بازگردانند، چرا که به گفته وی این دارایی ها متعلق به مردم عراق است.

نخست وزیر عراق ادامه داد: به پیگرد متهمان فساد ادامه خواهیم داد و طبیعی است که افراد متضرر و نگران از اقدامات ما، نسبت به این روند واکنش نشان دهند و از این اقدامات قانونی ابراز نارضایتی کنند.

همکاری میان دولت و دستگاه قضایی در بالاترین سطح قرار دارد و هدف مشترک ما بازگرداندن اموال مردم و حفظ حقوق آنان است.

نخست وزیر عراق همچنین گفت که برای بستن محدوده منطقه خضراء بغداد از تانک ها استفاده شد.


برچسب ها: نخست وزیر عراق - نخست وزیر - مبارزه با فساد - عراق - ادامه - فساد - پرونده ها
آخرین اخبار سرویس:

نخست وزیر عراق: سلاح به طور کامل در انحصار نهادهای رسمی دولت قرار خواهد گرفت

نخست وزیر عراق: سلاح به طور کامل در انحصار نهادهای رسمی دولت قرار خواهد گرفت