مطالب مرتبط:
کشف بیش از یک تن آرد خارج از شبکه توزیع در دامغان
دستگیری سارقین گردنبندقاپ در فارس/ تریلر حامل 77 راس گوسفند فاقدمجوز توقیف شد
بازگشت روزانه 850 مترمکعب آب شرب به شبکه توزیع ملکشاهی
موکب نانوایی خادم یاران رضوی روزانه 4 هزار قرص نان میان زائران مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب توزیع می کند
اعلام زمان توزیع کارت کنکور ارشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 تیر 1405 ساعت 13:552026-07-09حوادث

 40 رأس گوسفند خارج از شبکه توزیع در فریدن توقیف شد


فرمانده انتظامی فریدن از شناسایی و توقیف یک دستگاه کامیون حامل احشام در محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد و گفت: در بازرسی از این خودرو، - 40 رأس گوسفند کشف شد.

سرهنگ جواد افشار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح های مقابله با قاچاق کالا و دام در سطح شهرستان فریدن با جدیت در حال اجراست و پلیس با هرگونه فعالیت غیرقانونی که امنیت اقتصادی و سلامت جامعه را به مخاطره بیندازد، قاطعانه برخورد می کند.

وی در تشریح جزییات این عملیات افزود: مأموران انتظامی شهرستان فریدن حین گشت زنی فعال و کنترل خودروهای عبوری در یکی از محورهای مواصلاتی شهرستان، به یک دستگاه کامیون حامل احشام مشکوک شده و بلافاصله دستور ایست صادر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان فریدن تصریح کرد: مأموران در بازرسی دقیق از این خودرو، 40 رأس گوسفند را کشف کردند که بررسی ها نشان داد این محموله بدون هیچ گونه مجوز قانونی و خارج از ضوابط و شبکه رسمی توزیع دام در حال جابه جایی بوده است.

سرهنگ افشاری با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی این محموله قاچاق را 8 میلیارد ریال برآورد کرده اند، خاطرنشان کرد: در این رابطه پرونده ای تشکیل و راننده متخلف برای طی مراحل قانونی و سیر مراحل قضایی به مراجع ذی صلاح معرفی شد.


برچسب ها: شهرستان - محورهای مواصلاتی - فرمانده انتظامی - فریدن - فرمانده انتظامی شهرستان - انتظامی - گوسفند
آخرین اخبار سرویس:

 40 رأس گوسفند خارج از شبکه توزیع در فریدن توقیف شد

 40 رأس گوسفند خارج از شبکه توزیع در فریدن توقیف شد